Stirile din ziua: 5 iulie 2014

primaria timisoara

Nicio luna fara corpul de control al lui Ponta la primarie

Nicio luna fara corpul de control al lui Ponta la primarie

Pe 21 iulie, corpul de control al premierului Victor Ponta revine la Primăria Timișoara, după ultima vizită, făcută în iunie. Dacă atunci era vorba despre probleme legate de retrocedări și vânzări de locuințe, acum va fi verificată activitatea din ultimii 18 ani a mai multor comisii înființate în instituție.

Gabriel Koller, primar Sacosu Turcesc

Pacalit si de PDL, si de PSD, Koller de la Sacosu Turcesc vrea sa fie popular

Primarul democrat-liberal din Sacoşu Turcesc este dezamăgit crunt de PSD, partidul pentru care a tras la alegerile parlamentare din 2012. Gabriel Koller este la al patrulea mandat de primar sub culorile PDL, dar s-a delimitat de democrat-liberali, din cauza fostului președinte al CJ Timiș, Constantin Ostaficiuc. După ce a luat țeapă și de la PSD, Koller s-a reorientat.

Reteta din Crisana: Piparaica (Oaspica) / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Rețeta de piparaică (oașpică) provine din satele din Munții Pădurea Craiului, județul Bihor.

Top