Stirile din ziua: 25 iulie 2014

Strada Stefan cel Mare: locul unde primaria are multe ruine pe metru patrat / FOTO

Strada Stefan cel Mare: locul unde primaria are multe ruine pe metru patrat / FOTO

Cartierul Fabric este, în mare parte, o ruină cu pretenții. E concluzia la care a ajuns viceprimarul Traian Stoia, după o nouă incursiune în zonă, de această dată pe strada Ștefan cel Mare. Multe dintre clădirile de pe această arteră sunt într-o stare dezastruoasă. Partea proastă este că o parte din ele sunt în proprietatea municipalității, care le-a ignorat total.

Plantati de cateva luni, zeci de copaci de pe Aleea Azurului s-au uscat deja! / FOTO

Câteva zeci de copaci plantați, în primăvară, pe străzile Martir Nagy Eugen și Aleea Azurului s-au uscat deja. O parte dintre ei erau mesteceni, care ar fi trebuit să atingă înălțimi de șase metri! Primarul Nicolae Robu nu are o explicație, dar susține că e a doua oară când arborii se usucă, în exact aceleași locuri.

Robu, la inca un „apel” pentru bani de la guvern! Pana acum, 0 rezultate

Încă trei săptămâni, tot niciun leu pentru proiectele Timișoarei. Primarul Nicolae Robu e la un nou apel către Guvernul României, pentru ca acesta să finanțeze obiectivele de importanță majoră din orașul de pe Bega. Edilul a anunțat că va face astfel de „apeluri” de două ori pe lună și ar fi încântat să i se alăture și Titu Bojin!

Primaria Sacalaz

Liberalii „tradatori” de la Sacalaz au fost dati afara din partid

PNL Timiș nu mai tolerează niciun fel de colaborare între membrii săi și cei ai PSD. Cei trei consilieri locali din Săcălaz care au nesocotit „ordinele” de la județ își pot face bagajele. Nicolae Robu a declarat, vineri, că nu mai pot fi tolerați, după ce au votat alături de social-democrați și s-au împotrivit instalării unui viceprimar democrat-liberal.

radu toanca

Tun imobiliar la Giarmata, intermediat de Radu Toanca pentru Bitea Construct

Scandal mare în Primăria și Consiliul Local Giarmata! Mai mulți consilieri, inclusiv de la PSD, se plâng în stânga și dreapta că sunt puși să voteze o ilegalitate. Este vorba de un adevărat tun imobiliar, al cărui beneficiar este firma timișoreană Bitea Construct, aflată în insolvență. Cum la fiecare șmen de acest tip trebuie să existe și un intermediar, de această treabă se ocupă cunoscutul consilier local timișorean PSD Radu Țoancă. UPDATE: Proiectul, propus de primarul PSD Virgil Bunescu, a căzut la vot.

Descinderi in Piata de Gros, se cauta evazionisti

Piața de Gros a fost vizitată, vineri dimineață, de polițiști și echipe de control de la mai multe instituții. Acțiunea, carea s-a desfășurat sub supravegherea jandarmilor, vizează comercianții de legume și fructe, mai exact legalitatea actelor pe care le prezintă aceștia pentru marfa pe care o oferă spre vânzare.

Cum pierd vremea la birou angajatii din Romania: pe Facebook si la cafea

Aproape două ore pe zi, în timpul programului de lucru, angajații din România se „dau” pe rețelele de socializare! Asta, pe lângă faptul că, în fiecare dimineață, cafeluța mai „taie” jumătate de ceas de la program. Cu toate acestea, România este unul din cele două state membre UE în care numărul de ore lucrate de angajații cu normă întreagă a depășit, în 2013, pragul de 2.000. Eficiența e o altă discuție.

Cursuri gratuite de sudori si instalatori

Fundația Româno-Germană din Timișoara organizează cursuri gratuite de sudor electric și instalator instalații tehnico-sanitare și gaze. Acestea sunt destinate șomerilor și celor care caută un loc de muncă. Înscrierile se pot face până pe 17 octombrie, de luni până vineri, între orele 8 și 12, la secretariatul FRG, de pe Calea Aradului nr. 56. Cei

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Luminii (p), Lidia (p), Orion (p), orele 9 – 17, ICCO EMT, Ronaț CFR, Ronaț Triaj+CED, orele 9 – 12; Făget Colonie (centru colectare deșeuri), Sânnicolau Mare – str. Panselelor Bl. A3+Bl. A1, orele 9 – 17; Lugoj – Micro 4 Bl. 1,

Top