Stirile din ziua: 28 iulie 2014

Vin, in sfarsit, banii pentru reabilitarea termica a blocurilor!

Vin, in sfarsit, banii pentru reabilitarea termica a blocurilor!

Șase blocuri din Timișoara vor intra în reabilitare pe bani europeni, dar nu foarte curând. Primarul Nicolae Robu, şi directorul ADR Vest, Sorin Maxim, au semnat, luni, primul contract de finanţare pentru reabilitarea termică a blocurilor. Este prima din cele cinci cereri de finanţare ale municipalităţii, care acoperă 51 de blocuri.

Samartinean: „Cand te lovesti de ziduri de netrecut, iti vine cateodata sa te lasi pagubas”

A muncit pe brânci, dar rezultatele sunt departe de aşteptări. Totul, din cauza maşinăriei PSD care aruncă la gunoi orice propunere venită de la opoziţie. În prima parte a anului 2014, deputatul PDL de Timiş Cornel Sămărtinean a făcut șapte interpelări şi 12 declaraţii politice în Parlamentul României. Toate s-au lovit de un zid de netrecut.

E oficial: Petru Ehegartner se muta in partidul lui Tariceanu!

Gura lui Nicolae Robu adevăr grăiește! Cel puțin în cazul senatorului PNL Petru Ehegartner, care este pregătit să-și facă bagajele și să părăsească partidul. Așa cum s-a speculat încă de luna trecută, Ehegartner se va muta în noul partid al lui Călin Popescu Tăriceanu și, cel mai probabil, va ocupa o funcție de conducere în noua formațiune.

Copaci „agresati” de utilajele de asfaltare, in zona Soarelui / FOTO

Asfaltează, dar, între timp, fac prăpăd printre copacii de pe strada respectivă. S-a întâmplat pe strada Martir Vasile Balmuș, inaugurată, în iunie, cu mici și bere pentru muncitori, chiar de către primarul Nicolae Robu. Locuitorii de pe stradă au remarcat însă, după plecarea utilajelor, un adevărat „masacru verde”.

Cei 1.000 de ani de-acasa

În urmă cu ceva zile, un grup de ruși din Donețk a țintit cu o armă mortală un avion de linie malaezian. Deși aveau probabil față umană, câțiva martori aflați la sol au început să aplaude copios și să strige „Bravo!”, nemaicontând ce credeau despre acea navă bombardată, că ar fi fost combatantă într-un război al refacerii de imperii sau că, din greșeală, au omorât câteva zeci de copii în drum spre locul vacanței de vară.

Politia Locala face, in sfarsit, inventarul terenurilor virane si da drumul la amenzi

Îngrijiți-vă terenurile, altfel veți fi amendați! Poliția Locală va verifica, de la 1 septembrie, situația terenurilor, iar la final cei care și-au lăsat parcelele pradă bălăriilor vor fi nevoiți să plătească. În primele șase luni ale anului au fost sancționați de două ori mai mulți proprietari decât anul trecut.

Amsterdam – atractia frumoaselor orase nordice / FOTO

Există un oraş în Europa care oferă ceva pentru fiecare tip de turist, de la cel mai cuminte la ce mai rebel. Însă de departe, indiferent de gusturi, tuturor le va fi satisfăcută dorinţa de istorie, cultură, arhitectură, pentru că nu trebuie să ai decât un pic de simţ estetic pentru a te simţi bine în Amsterdam.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Pompiliu Ștefu (p), Crișan (p), Bd. Cetății (p), Mehedinți (p), P. Ștefu (p), Matei Basarab (p), Parc Industrial Freidorf (p), orele 9 – 16,  str. Izlaz, Ceferiștilor, Calea Șagului (p), Florilor, Steaua (p), orele 9 – 14; Lugoj – Micro 4 Bl.3-13,

Top