Stirile din ziua: 21 iulie 2014

Daniel Funeriu, presedinte interimar al PMP Timis pana in august

PMP s-a găsit într-o situație dificilă vineri, atunci când s-a anunțat oficial că mai mulți membri ai partidului au decis să părăsească organizația din Timiș și să se înscrie în PNL. Rămasă fără conducere, filiala PMP s-a orientat repede, astfel că Daniel Funeriu este președinte interimar până cel puțin pe 9 august.

Nicolae Robu, primarul timisorenilor sau al clubberilor?

Primarul Nicolae Robu se face din nou avocatul din oficiu (sau poate nu e chiar dezinteresat?) al cluburilor de noapte care deranjează, mai ales în week-end, mii sau poate zeci de mii de timișoreni. Poate primarul nu știe sau nu i-a spus încă nimeni, dar în Timișoara mai există și oameni care merg la lucru în fiecare dimineață. Or, după o noapte în care, vrei, nu vrei, bașii dați la maximum îți intră în casă, e greu să mai dai randament la lucru.zia

Robu: As raspunde de ce semnez doar daca as cere ceva ilegal

Primarului Nicolae Robu i se pare normal să le spună subordonaților lui că răspund exclusiv dacă deciziile pe care i le aduc la semnat sunt ilegale. Edilul a explicat nota internă emisă săptămâna trecută, conform căreia el semnează, dar nu-și asumă răspunderea pentru nimic. Totuși, primarul vrea să fie atenționat dacă propunerile pe care le face încalcă legea.

Si-a recuperat telefonul furat de la cineva care voia sa i-l… vanda

Acum două luni i s-a furat telefonul și a avut surpriza ca, taman în centrul orașului, cineva să i-l ofere spre vânzare! I s-a întâmplat unui timișorean, care a reclamat imediat vânzătorul și și-a recuperat astfel IPhone-ul. Polițiștii locali care patrulau în zona centrală a orașului au primit o sesizare mai puțin obișnuită. Un timișorean

Senatorul Ehegartner: „Nu cred ca Iohannis va fi votat in unanimitate”

Ziua de luni este foarte importantă pentru liberali. Delegația Permanentă va decide cine este candidatul la alegerile prezidențiale de la sfârșitul acestui an. Lupta se dă între Klaus Iohannis, actualul lider al partidului și primar al Sibiu, și Crin Antonescu, fostul președinte. Senatorul de Timiș Petru Ehegartner, un opozant al actualei conduceri a PNL, nu e convins că sondajul plătit de partid are vreo relevanță.

De ce nu-i raspunde Nicolae Robu lui Marian Iancu?

Când își făcea planuri cu Poli a dumnealui cea mai Poli dintre toate Poli, mă gândeam că primarul Nicolae Robu ne amăgește ca un politician ce încearcă să devină. Cum naiba să ajungi ce-ai fost și mai mult decât atât, cum se lăuda edilul, cu o echipă făcută din speranțele diviziilor secunde din România, Serbia și, mai nou, Portugalia?

Un „prost” a fost prins rupand muscatele de pe Podul Michelangelo!

Un timișorean de 21 de ani a avut ghinion duminică în zori, după ce s-a apucat să rupă florile din jardinierele amplasate pe Podul Michelangelo. Polițiștii locali „cantonați” la fața locului l-au luat ca din oală și l-au amendat cu… 2.000 de lei! E prima „captură” a agenților care au primit ca sarcină supravegherea mușcatelor.

Sarbii se pregatesc de Aplec Internacional, festivalul catalan de la Timisoara!

Aplec Internacional, cel mai important eveniment anual pentru promovarea internaţională a culturii populare catalane, care se desfășoară în premieră la Timișoara, ar putea aduce în orașul de pe Bega inclusiv străini. De exemplu, sârbi, care sunt invitați deja să se înscrie în excursii de o zi, cu plecări din Zrenjanin, Novi Sad și Belgrad.

Din nou, ACS Poli, reduta politrucilor diletanti

Deși departe de Timișoara și chiar România, am auzit până acolo râsetele batjocoritoare ale adversarilor proiectulului ACS Poli la adresa ultimei așa-zise reorganizări. Și totodată am auzit și strigătele disperate ale celor care iubesc această echipă. Așa cum spune o lege a lui Murphy, „orice începe bine se termină prost”, la ACS Poli, după un pas în față, s-au făcut acum mai mulți pași înapoi.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie astfel: Timișoara – str. Smetana, Calea Bogdăneștilor (p), Herăstrău (p), B. P.Hașdeu (p) Pincio (p), Suceava (p), A. Movilă (p), Medeea (p), Lunei (p), Alexandra Indrieș (p), IonNeculce (p), Surorile Martir Căceu (p), Retezat (p), Aleea Sportivilor (p), orele 9 – 16; Lugoj – Micro 4 Bl. 1,

Top