Stirile din ziua: 26 iulie 2014

Un bărbat a fost găsit mort în casa sa, în Sânnicolau Mare

Caldura mai face o victima, un tanar s-a inecat la Sinersig

Caldura mai face o victima, un tanar s-a inecat la Sinersig

Tragedie la Sinersig! Un tânăr de 27 de ani a fost găsit înecat într-o baltă. Timp de aproape o oră, pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă s-au chinuit să-l scoată din apă, dar bărbatul n-a mai putut fi rescuscitat.

Reincepe razboiul cu ambrozia!

Pacostea de pe capul timișorenilor alergici, adică ambrozia, e luată din nou în vizor de Primăria Timișoara. Lupta este reluată în fiecare an, fără prea mare succes însă, câtă vreme orașul e plin de terenuri virane, pe care această buruiană crește în voie. În luna mai, CJ Timiș a a alocat 100.000 de lei pentru pliante. Tot pentru stârpirea ambroziei.

Fuziunea PNL-PDL, pe ultima suta de metri. Pana dupa 2016 noul partid va avea copresedinti

Fuziunea dintre PNL și PDL e gata din punct de vedere politic, dar nu și din punct de vedere juridic. Până la o fuziune completă e cale lungă, iar până în 2016 noul partid va funcționa cu copreședinți la toate nivelurile. Situația va fi mai clară după congresul de sâmbătă, la care se vor întruni PNL-iști și PDL-iști din toată țara.

țânțari

Primaria alunga tantarii cu… elicopterul CJ Timis

Orice seară la terasă din Timisoara se lasă, pentru mulți, cu atacuri „sângeroase” ale țânțarilor. Asta, în condițiile în care primăria nu are contract cu o firmă specializată, după ce vechiul act a expirat. Salvarea vine de la CJ Timiș, care scoate elicopterul și „dă” după insecte. Primăria doar… anunță.

Reteta bucovineana: Chiftele de legume cu ciuperci / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Rețeta de chiftele de legume cu ciuperci provine din satele bucovinene.

Top