Stirile din ziua: 29 iulie 2014

Aeroporturi si spitale moderne oriunde, dar nu la Timisoara

Aeroporturi si spitale moderne oriunde, dar nu la Timisoara

Spitale regionale la Cluj-Napoca, Iași și Craiova, dar și aeroporturi moderne la Cluj-Napoca și Iași – asta a promis, marți seară, la lansarea candidaturii sale la alegerile prezidențiale, premierul Victor Ponta. Evenimentul a avut loc la Craiova, Ponta venind la Sala Polivalentă direct de la Novaci, unde o viitură a făcut prăpăd în calea ei.

Liberalul Busoi, interceptat in dosarul Duicu

Cercetările în cazul „dosarul Duicu” au în vizor un nou personaj, europarlamentarul de Timiș, Cristian Bușoi. Fostul președinte al Casei de Asigurări de Sănătate a fost ascultat în cazul baronului PSD Adrian Duicu, speculându-se că județul Mehedinți a primit sume fabuloase în urma discuții dintre cei doi. Bușoi dezminte însă informațiile, deși nu neagă discuția purtată cu Duicu.

Bojin, analiza cromatica a fuziunii PNL-PDL: galben + portocaliu = o culoare murdara

Anunțată cu surle și trâmbițe, fuziunea dintre PNL și PDL îl lasă rece pe președintele PSD Timiș, Titu Bojin. Acesta crede că liberalii și democrat-liberalii nu au nicio șansă să găsească un candidat care să îi facă probleme lui Victor Ponta, iar fuziunea nu va fi niciodată completă.

autobuze STPT

Traseu nou pentru autobuzul 21

RATT anunță că, de la 1 august, autobuzele de pe linia 21 vor circula pe un traseu modificat, care va include trei străzi noi: Albăstrelelor, Calea Moşniţei şi Câmpului. Modificarea este valabilă doar la plecarea din cartierul Plopi spre capătul de liniei Banatim.

Profesorii de nota 10 din Timis raman doar suplinitori! ISJ ii roaga sa aiba rabdare

Faptul că sunt de nota 10 nu le este de niciun folos celor trei profesori din Timiș care au obținut nota maximă la examenul de Titularizare din acest an. Cei trei sunt profesori de Arte Vizuale, Limba și Literatura Română și Geografie, dar pentru aceste specializări nu există decât posturi de suplinitori.

Criza din sectiile de neonatologie a ajuns la Avocatul Poporului

Controale la maternităţi din Timişoara, Bucureşti şi Craiova. Va fi verificat modul în care s-au cheltuit banii alocaţi secţiilor de neonatologie. Anunţul a fost făcut de Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, după ce Organizaţia „Salvaţi Copiii România” a semnalat că mai multe maternităţi şi secţii de neonatologie din ţară sunt într-o situaţie disperată din punct de vedere financiar.

Cu Bojin in frunte, 84 de PSD-isti se duc la Craiova sa-l sustina pe Ponta

Zi importantă pentru social-democrați și pentru liderul lor, Victor Ponta. Primul ministru se va afla marți la Craiova unde își va anunța intenția de a candida la alegerile prezidențiale din noiembrie. Acesta va fi susținut de mii de PSD-iști, dintre care aproximativ 80 sunt din Timiș. Printre aceștia se afla și Titu Bojin, președintele PSD Timiș.

Robu, scos in strada de turnuletele lui „Benga” / FOTO

Primarul Nicolae Robu a descins, marți dimineața, la casa fostului bulibașă Mihai Nicolae, zis „Benga”. Urmașii acestuia renovează imobilul și, implicit, turnulețele acestuia, deși nu au autorizație. Poliția Locală a dat luni o amendă de 5.000 de lei și a cerut stoparea lucrărilor, dar la sosirea primarului, muncitorii erau bine-mersi pe casă. Robu a fost sesizat pe Facebook de un cetățean vigilent, așa că a acționat.

Sufocate de buruieni, salciile energetice ale primariei trebuie replantate / FOTO

Plantația de 110.000 de sălcii energetice a Primăriei Timișoara n-a supraviețuit iernii, așa că va trebui refăcută. De această dată, pe cheltuiala firmei care a recomandat plantarea butașilor pe un ger de crăpau pietrele. Sălciile energetice ar trebui să producă bani, dar momentan nu e cazul.

Top