Stirile din ziua: 23 iulie 2014

velcea

Velcea refuza noua functie si pleaca de la ACS Poli

Velcea refuza noua functie si pleaca de la ACS Poli

Valentin Velcea este hotărât să plece în cel mai scurt timp de la ACS Poli Timișoara, refuzând să preia postul oferit, ne-au declarat surse din cadrul clubului. În urma ultimei reorganizări, fostul antrenor a primit funcția de director organizare competiții și licențiere, unde se călca pe picioare cu PSD-istul Ionel Bungău, care avea cam aceleași atribuțiuni.

NIS Petrol – investitii de 600 de milioane de euro pentru a exploata petrol, nu si gaze de sist

NIS Petrol, una dintre cele mai mari companii petroliere din sud-estul Europei, intenționează să investească 600 de milioane de euro în România în perioada următoare. Investițiile, dintre care cele mai multe vizează zona Banatului, sunt pentru exploatarea petrolului și gazelor naturale, dar nu și pentru gaze de șist.

Nimeni nu vrea „Semmeringul banatean”! A treia licitatie degeaba pentru Oravita-Anina

CFR a scos la licitație aproape 1.080 de kilometri de cale ferată, însumând 32 de secții CF, care aparţin infrastructurii feroviare neinteroperabile. Șase dintre acestea se află pe raza de activitate a Sucursalei Regionale CF Timişoara, trei fiind adjudecate de un operator privat. Printre acestea nu se numără și cea mai veche linie ferată montană din România, Oravița – Anina.

Primaria Timisoara, la fel ca toata tara: bani pentru biserici da, pentru scoli ba

Primăria Timișoara a alocat un buget de 365.000 de euro în 2014 pentru biserici și diverse lăcașuri de cult. La ultimul plen au fost dați 40.000 de euro, destinați în special unei biserici neoprotestante unde predică, din când în când, colegul de partid al primarului Nicolae Robu, senatorul Ben-Oni Ardelean. Așadar, o sumă importantă dată de Primăria Timișoara pentru biserici într-un an, asta dacă nu mai apare o rectificare pozitivă la acest capitol.

O firma din Constanta, apropiata de Radu Mazare, va aduna gunoaiele din Timis

O firmă din Constanța, a unui apropiat al lui Radu Mazăre, se va ocupa, în următorii 12 ani, de strângerea gunoaielor din Timiș. Consilierii județeni au aprobat miercuri contractul cu Polaris M Holding, care va primi circa 12 milioane de lei pentru această activitate. Opoziția s-a abținut de la vot.

Asian Dub Foundation vine la Plai / VIDEO

A noua ediție a Festivalului Plai se apropie cu pași repezi, iar line-up-ul se dezvăluie încet, dar sigur. Ultima, dar nu cea din urmă, este Asian Dub Foundation, una dintre cele mai cunoscute trupe de pe scena dub. Fondată acum 21 de ani, la Londra, ADF aduce în fața fanilor un amestec de rapcore, indo-dub, dancehall, ragga-jungle, sunete tradiţionale indiene şi influenţe punk.

Victimele accidentului din Spania erau din Timis! / FOTO

Opt persoane au murit marți într-un accident rutier produs în provincia Alicante, din Spania, după ce un camion a intrat pe contrasens și a lovit microbuzul în care se deplasau. Ministerul Afacerilor Externe confirmă că este vorba despre români. Printre acestea, o familie cu doi copii mici, dar și un tânăr care urma să se căsătorească luna viitoare.

Anunt licitatie deschisa cu strigare pentru vanzarea de imobile

S.C. TRATAMENT BALNEAR BUZIAS S.A., cu sediul in localitatea Buzias, Jud.Timis, str. Florilor nr. 1  tel. 0256/321.060, fax 0256/321.581, e-mail statiune@buzias.ro, organizeaza: Licitatie deschisa cu strigare pentru urmatoarelor imobile: Vila nr. 9, situata in Buzias, str. Avram Iancu Policlinica Balneara, situata in Buzias, str. Avram Iancu Caietul de sarcini al licitatiei poate fi procurat, contra

Congres al Martorilor lui Iehova, la Arad

În perioada 1-3 august, la Expo International Arad, va avea loc congresul regional al Martorilor lui Iehova. Tema întâlnirii este „Continuați să căutați mai întâi regatul lui Dumnezeu”. „Programul se va concentra asupra temei centrale a Bibliei şi asupra a două convingeri fundamentale ale Martorilor lui Iehova, şi anume că 1) Regatul lui Dumnezeu a

Top