Stirile din ziua: 27 iulie 2014

„Cadou” de la Enel: Bezna, de la mall la Sag!

„Cadou” de la Enel: Bezna, de la mall la Sag!

Enel „celebrează” în stil mare semnarea unui nou contract cu Primăria Timișoara. Pentru a marca acest eveniment, furnizorul de energie electrică le-a făcut timișorenilor o nouă surpriză duminică seară. A lăsat din nou în beznă mai bine de jumătate de oraș, cel puțin pe traseul Mall – str. Circumvalațiunii – Gara de Nord – Calea Șagului.

Cel mai tanar europarlamentar se ofera sa-l ajute pe Robu, dar numai cu OK-ul PSD Timis

Cel mai tânăr europarlamentar din România, Victor Negrescu, vrea să-și deschidă un cabinet și la Timișoara. Social-democratul de numai 28 de ani, devenit celebru pentru că a cerut, acum câțiva ani, reducerea TVA la prezervative, a anunțat că este pregătit să discute atât cu cetățenii, cât și cu… Nicolae Robu.

Szekely a ratat transferul la Steaua, dar ar putea ajunge la Rapid

Szabolcs Szekely a fost cel mai ofertat jucător de la Poli Timişoarea în această vară, dar atacantul nu şi-a pus semnătura pe niciun contract nou. Cea mai importantă ofertă a venit din partea Stelei Bucureşti, care a căutat un atacant valoros pe bani puţini, dar s-a oprit la Valentin Lemnaru, fost la Universitatea Cluj, unul dintre golgheterii ediţiei trecute de campionat.

Membrii CD de la ACS Poli nu primesc salarii, dar iau prime

Membrii Consilului Director de la ACS Poli nu vor face muncă de voluntariat. Sau – cum susțin unii – nu vor tăia frunze la câini chiar pe gratis. Inițial a făcut o oarecare vâlvă declarația primarului Nicolae Robu că aceștia nu vor mai fi remunerați ca în trecut, urmând să trudească gratuit pentru binele clubului.

Stoia: Primaria ar trebui sa demoleze cladirile istorice, daca sunt prea degradate / FOTO

Primăria Timișoara habar n-are câte imobile deține, total sau parțial! Inventarul e în curs de realizare și ar putea fi gata abia la iarnă. Asta susține viceprimarul Traian Stoia, care crede și că municipalitatea ar trebui să-și demoleze proprietățile aflate într-o stare foarte proastă.

Ciuhandu si liftul

Mărturisesc că, în momentul în care viceprimarul Traian Stoia a povestit prima dată că primăria a recepționat și achitat un lift care nu există, mi-am zis că „moșul” aberează din nou, în căutare de senzațional. Cum adică, să plătești un lift care nu există? Că mai furi doi centimetri din stratul de asfalt, se știe că nu caută nimeni.

Top