Stirile din ziua: 7 iulie 2014

Timofte a refuzat o oferta pentru Belu: „Ii va prinde bine inca un an aici”

Un preparator fizic şi doi fotbalişti ofensivi sunt cele mai importante noutăţi de la Poli, la primul antrenament din această vară condus de Dan Alexa. La capitolul plecări se remarcă Alin Șeroni, în locul căruia Ioan Timofte l-ar vrea pe Gabi Cânu. A existat, de asemenea, o ofertă pentru un alt jucător, dar aceasta a căzut.

Robu va cere bilunar ca Timisoara sa nu mai fie ignorata! Dupa primul apel are promisiuni noi!

Aflat la București, la o ședință a PNL, primarul Nicolae Robu s-a ținut de promisiune și a făcut un nou apel către guvern, pentru alocarea de fonduri de la bugetul de stat către Timișoara. Prima inițiativă de acest gen s-a consemnat în luna iunie, tot pe Facebook. Rezultatul: o serie nouă de promisiuni, transmisă de Titu Bojin.

Bojin s-a sucit in patru zile: CJ Timis va da cam un milion pentru Poli

Nu se știe câți bani va da CJ Timiș către ACS Poli, dar un lucru e cert, cel puțin luni: suma va fi diminuată cel puţin la jumătate faţă de 2013. Preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin, pare să fi revenit la sentimente mai bune față de Poli, poate și pentru că Mama Mia Becicherecu Mic, echipă spre care voia să aloca bani de la județ, nu va juca în Liga a II-a.

Descurcaret sau competent? Matei Suciu, cel mai bine salariat senator de Timis

Cu un salariu anual de 83.988 de lei, senatorul PSD Matei Suciu este cel mai bine plătit senator de Timiș, el primind cu 25.000 de lei mai mult decât senatorul PNL Petru Ehegartner. În schimb, cel mai câștigat de când este senator e liberalul Ben-Oni Ardelean, care și-a angajat soția la DRDP Timișoara.

ACS Poli, la reunire: preparator fizic din Spania, jucatori din Serbia si Brazilia

Dan Alexa a condus luni primul antrenament din această vară al celor de la Poli. Noutăţi, aşa cum era de aşteptat, sunt la nivelul lotului şi staff-ului tehnic. Cea mai semnificativă este prezenţa spaniolului Jorge Alvarez, noul preparator fizic, venit la Poli în urma recomandărilor lui Cosmin Contra.

BAC 2014 in Timis: „Moisil”, campion, liceul din Ortisoara, la al treilea an cu 0 promovati

Cu numai doi elevi care nu au obținut o medie de cel puțin 6 la bacalaureat, Liceul Teoretic „Grigore Moisil” este campion la promovare în sesiunea iunie 2014. În Timiș sunt patru unități de învățământ cu peste 90% elevi promovați, dar și trei în care niciunul dintre candidați nu a reușit să demonstreze că nu a trecut degeaba prin școală.

BC Timba a transferat un fost campion al Germaniei

Sârbul Mladen Sljivancanin este primul transfer al echipei BC Timba Timişoara. Jucătorul de 29 de ani, care a jucat în ultimul sezon pentru Borac Cacak, este polivalent, putând fi folosit pe poziţiile 1,2 şi 3. Sljivancanin are o bogată experienţă în baschetul european, fiind campion al Germaniei cu echipa Frankfurt Skyliners (2006) şi câştigător al Cupei Germaniei un an mai târziu, cu aceeaşi echipă.

primaria timisoara

Fisele de post ale functionarilor publici: secrete la Primaria Timisoara, publice la CJ Timis / FOTO

Primăria Timișoara consideră că fişele de post ale funcţionarilor publici sunt documente cu caracter secret și refuză să le facă publice. Cel puțin asta rezultă din corespondența purtată între PMT și Clubul Timişoara al Asociaţiei Pro Democraţia, care a solicitat, în acest an, fișele pentru purtătorul de cuvânt şi secretarul consiliului local, dar s-a lovit de un refuz categoric. Culmea este că, la CJ Timiș, fișa secretarului a fost făcută publică în două zile.

Red Bull cauta soferii zurlii, pentru masini tacanite

Mai rapid decât Vettel? Mai îndemânatic decât Sebastien Loeb, mai carismatic decât Super Mario? Ați încercat să vă faceți în spatele blocului propria mașină? Red Bull Soapbox vă provoacă acum să vă demonstrați măiestria în materie de mecanică auto. Cursa mașinăriilor trăsnite fără motor se va desfășura pentru prima dată în România, așa că sunteți așteptați să vă înscrieți.

Top