Stirile din ziua: 17 iulie 2014

Trafic inchis pe DN 7

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România are o veste proastă pentru șoferi. În intervalul 18 iulie, ora 7 – 20 iulie, ora 19, circulaţia rutieră va fi închisă pe DN 7, la poziţia kilometrică 546+565, pentru execuţia lucrărilor de montare a dalelor la pasajul peste calea ferată.

Atentie cu cine zburati in vacanta! Fly Romania isi lasa pasagerii cu buza umflata!

Dacă v-ați programat în această vară o vacanță în Italia, de exemplu în zona Verona, și ați cumpărat bilete de avion la cursele Fly România, poate ar trebui să vă mai gândiți. Compania omului de afaceri Ovidiu Tender nu operează zboruri decât… teoretic și, practic, veți afla asta doar când ajungeți pe aeroport.

La Tomnatic se cauta ape termale si petrol

O altă localitate din Timiș are toate șansele ca, într-un viitor nu foarte îndepărtat, să-și obțină independența energetică. Este vorba despre comuna Tomnatic, unde la toamnă vor începe studiile și cercetările de teren privind resursele naturale: gaz, petrol, apă termală.

Dupa fuziune, PNL va juca pe muzica PDL

PDL și PNL lucrează, în continuare, la fuziunea dintre cele două partide, iar președintele democrat-liberal a anunțat și care va fi noul nume al formațiunii politice rezultate. Noul PNL va avea însă vechiul imn al… PDL, chiar dacă președintele PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc, crede că e doar o propunere.

Blocada pe soselele din Timis!

Sute de polițiști sunt, de miercuri, pe șoselele din Timiș, într-o acțiune organizată la nivel național, în toate județele aflate la frontiera României cu statele care nu fac parte din Uniunea Europeană. Acțiunea e complexă și durează până sâmbătă, în prima zi fiind date amenzi de 130.000 lei!

Robu nu vrea sa semneze ca… primarul! Pacat ca legea zice altceva

O notă internă datată 15 iulie 2014 și semnată de primarul Nicolae Robu îi anunță pe subalternii acestuia că edilul șef nu-și asumă răspunderea pentru deciziile luate în diversele compartimente ale instituției! Faptul că primarul semnează pe acte nu înseamnă decât că acestea sunt… oficiale, nu și legale!

City-managerul Dragoi si-a imprumutat 1,3 milioane de lei!

Cu un împrumut de 1.3 milioane de lei acordat propriei firme firme, city managerul Sorin Drăgoi este cel mai bogat om din apropierea primarului Nicolae Robu. La polul opus este Sanda Greblă, care nu deține decât o mașină veche de șapte ani. Alexandru Chirilă nu și-a depus încă declarația de avere.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru reîntregirea magistralei DN 600, care a fost într-un amplu proces de modernizare, va întrerupe joi, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde la PT SDM. Vor fi afectați o parte dintre consumatorii care locuiesc în imobilele din zonele Steaua și Eternității.

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Moise Nicoară, Baba Dochia, Bușteni, Șt. O. Iosif (p), Iepurelui (p), Aleea Studenților (p), V. Birou, Bd. Eroilor (p), Aleea Sportivilor (p), orele 9 – 17; Dumbrăvița (Hella, Agef Grup), Beregsău Mare (str. I, II, III; str. Principala și adiacente, Contur SRL, școala),

Top