Stirile din ziua: 24 iulie 2014

Elevii din Timis incep sa fie prinsi drogandu-se in scoli

Elevii din Timis incep sa fie prinsi drogandu-se in scoli

Numărul infracțiunilor din școlile din Timiș a scăzut față de anul precedent, dar au apărut, în schimb, probleme noi, cu care autoritățile nu s-au confruntat în anul școlar 2012-2013. În școlile timișorene au fost sesizate cazuri în care elevii consumă substanțe interzise.

Timisoara are prima „Social Sofa” din Romania! / FOTO

Un proiect olandez care își propune să aducă oamenii mai aproape, chiar în cele mai neașteptate locuri, a fost „transplantat” joi la Timișoara. Pe strada Mărășești a apărut… Canapeaua Socială! În culori calde și cu sigla Plai, aceasta așteaptă doritorii de povești urbane. E prima inițiativă de acest gen din România.

Pericol in vacanta: Baie in apa cu salmonella, la Sag!

Dacă mergeți la scaldă la Albina și Șag, o faceți exclusiv pe riscul dumneavoastră! Direcția de Sănătate Publică este categorică: cele două zone de agrement preferate de timișorenii sunt improprii scăldatului. Inspectorii DSP avertizează, de altfel, că în Timiș nu există nicio astfel de plajă naturală, pe malul vreunui râu, potrivită pentru îmbăiere.

RATT cauta soferi si vatmani

Regia Autonomă de Transport Timişoara angajează şoferi şi vatmani, dar organizează, în același timp, și cursuri pentru cei care doresc să se califice în aceste meserii. Cei care se înscriu la aceste cursuri vor fi angajați ai regiei, pe perioada școlarizării.

Zilele Cartierului Fabric, in parcul „Fratii Constantin”

Sâmbătă și duminică vor avea loc Zilele Cartierului Fabric, eveniment organizat de consiliul consultativ de cartier din zonă şi Casa de Cultură a Municipiului, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Timişoara. În parcul „Frații Constantin” sunt programate concerte de muzică ușoara, dar și spectacole de muzica populară.

Veste proasta pentru Robu: Primariile care taie aiurea copaci pot fi amendate cu 70.000 de lei!

Contestatarii tăierilor de arbori din Timișoara primesc un sprijin din partea Prefecturii Timiș. De fapt, este vorba despre modificarea legii care privește administrarea spațiilor verzi din localități, care nu mai permite tăierea de copaci fără aviz explicit de la agenţiile judeţene pentru protecţia mediului. Săptămâna trecută, primarul Nicolae Robu anunța că, în mandatul său, au fost platați aproape 3.700 de copaci, de 30 ori mai mulți decât au fost tăiați.

Viorel Visan, urmatorul simbol polist mazilit de conducerea lui Poli?

Ce nu au reuşit Călin Rosenblum şi Florenţiu Staicu se pare că va reuşi noua conducere a lui ACS Poli, şi anume îndepărtarea oamenilor cu pedigree polist şi înlocuirea lor cu personaje care nu au nicio legătură cu istoria clubului înfiinţat în anul 1921 sau cu activitatea fotbalistică. După Jackie Ionescu şi Petre Muşat, următoarea victimă ar putea fi Viorel Vişan, unul dintre șefii Centrului de Copii şi Juniori.

Cu mucii-n fasolea „conservatorului”

În ultima ședință a Consiliului Local Timișoara, un consilier local al PC, supus al patronului securist de Antene, a formulat poanta vieții lui în politică. Miștocăreala era adresată primarului Nicolae Robu, pe care omul „Varanului” l-a întrebat dacă va pune la dispoziție și bărci pentru traversarea subpasajului Michelangelo.

Top