Stirile din ziua: 16 iulie 2014

„Ecuatia” ACS Poli s-a rezolvat: Martian Doros, ultimul membru al Comitetului Director

„Ecuatia” ACS Poli s-a rezolvat: Martian Doros, ultimul membru al Comitetului Director

Suspansul a luat sfârșit: după mai multe dezbateri s-a decis, în sfârșit, formula finală a Comitetului Director al echipei ACS Poli. Ultimul pe lista membrilor este Corneliu Marțian Doroș, șeful Direcției Prestări Servicii a Consiliului Județean Timiș. Numirea a fost confirmată de președintele CJ Timiș, Titu Bojin, care a declarat că decizia a fost luată în absența primarului Nicolae Robu.

Dupa scandalul „Meteo”, Ponta trece pe la Timisoara

Premierul Victor Ponta este așteptat, joi după-amiază, într-o descindere-fulger la Timișoara. Surse neoficiale spun că acesta se va opri în orașul de pe Bega la întoarcerea din vizita în Serbia, pentru ca ulterior să se îndrepte spre Arad. E prima ieșire în teritoriu după incidentul „Meteo” de la Palatul Cotroceni. Site-ul oficial al guvernului anunță

Traian Basescu il ataca pe „papusarul de la ADS”, Ilie Sarbu

Un nou episod în duelul la distanță dintre președintele Traian Băsescu și senatorul de Timiș Ilie Sârbu s-a consumat miercuri, în plin scandal legat de ADS. Băsescu l-a făcut „păpușar” pe Sârbu, despre care spume voalat că era „tartorul” de la ADS, iar acesta a replicat imediat, spunând că președintele dă cu „fumigene”, fiindcă este speriat.

Oficialii MS: Copiii din Romania nu sunt obezi

Chiar dacă studiile cele mai recente arătau că unul din doi copii români este supraponderal, o statistică realizată de Ministerul Sănătăţii arată că situația nu este atât de gravă. Ministrul Nicolae Bănicioiu recunoaște totuși că, în 20 de ani, numărul copiilor obezi s-a triplat.

Bojin si-a luat consilier femeie, ca sa nu aiba numai Robu! A ales o „fata isteata”

Președintele Consiliului Județean, Titu Bojin, a decis să își ia un nou consilier personal. Este vorba despre Romanița Jumanca, consilier local, pe care Bojin a ales-o pentru experiența sa, dar și pentru că nu vrea ca Nicolae Robu să fie singurul politician local care are… consilier femeie.

Lucian Taropa, noul sef al filialei Timisoara a partidului „domnului Dan”

Consilierul local Lucian Taropa a fost desemnat noul președinte interimar al PP-DD Timișoara. Unul dintre cei mai buni prieteni ai deputatului PSD Sorin Grindeanu este mulțumit că a fost numit în această funcție. Taropa este cel de-al treilea ocupant al fotoliului de președinte, ocupat, doar în acest an, și de regretatul Ilie Bertea, respectiv Florian Zanfir.

In 2013, Robu si-a injumatatit banii din conturi, iar Stoia castiga mai putin de cand e „vice”

Declarațiile de avere ale șefilor Primăriei Timișoara au fost publicate, în sfârșit, pe site-ul municipalității. Nicolae Robu și-a cam tocat banii din conturi, Traian Stoia duce acasă ceva mai mult de jumătate din cât ducea în 2012 și doar la Dan Diaconu se simte o ușoară creștere salarială. Secretarul Ioan Cojocari a donat, în schimb, o casă și o jumătate de apartament.

„Ceau, cinema!”, patru zile de filme la Timisoara si Gottlob

Marele Ecran și Pelicula Culturală pornesc, la Timișoara, „Ceau, Cinema!”, primul festival local dedicat filmului european. Evenimentul are loc între 17 și 20 iulie, la Timișoara și Gottlob. Spectatorii vor fi întâmpinați cu… lubeniță și vor avea parte de filme în premieră în orașul de pe Bega.

Dupa scandalurile din ultimul an, Spitalul „Athena” a intrat in insolventa

Cea mai mare unitate sanitară privată din vestul României a intrat în insolvență. SC Athena Hospital a solicitat deschiderea acestei proceduri, din cauza unor datorii de circa trei milioane de lei pe care nu le mai poate achita. În ultimul an, „mascații” au devenit o prezență obișnuită la poarta spitalului.

Timisul primeste 17 microbuze scolare, Bojin trimite trei oameni la Bucuresti sa ia cheile

Săptămâna viitoare, 17 microbuze școlare vor ajunge în Timiș, trimise de Ministerul Dezvoltării Regionale. Împărțirea acestor autovehicule, promise încă de anul trecut, este o realizare pe care oficialii de la București au decis s-o serbeze printr-un eveniment organizat în Piața Victoriei, pe 23 iulie. La ceremonie vor participa și trei reprezentanți ai Timișului.

Întreruperi de curent

Intreuperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Humulești, Piața Palade, N. D. Cocea (p), orele 9 – 15; Lugoj – Micro 4 Bl. 3-19, 22, 23, 35, 36, Țesătorilor (p), Izlazul Mic, orele 9 – 15; Sânnicolau Mare – str. Panselelor Bl. P7, orele 9 – 15; Recaș (p), Dobrești,

Top