Stirile din ziua: 10 iulie 2014

CJAS Timis: Sunt bani destui pentru spitale, pacientii internati nu mai trebuie sa aduca bani de acasa

CJAS Timis: Sunt bani destui pentru spitale, pacientii internati nu mai trebuie sa aduca bani de acasa

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș a încheiat contracte-cadru cu 22 de unități sanitare cu paturi din județ și a alocat acestora cu 15 milioane de lei mai mult decât anul trecut. Reprezentanții CJAS susțin că banii ar trebui să ajungă, iar pacienții nu vor mai fi nevoiți să-și cumpere medicamente.

„Palmisoara” se innoieste: palmierii ofiliti sunt inlocuiti cu unii mai proaspeti

O parte din palmierii plantați pe Bd. Brătianu au avut nevoie de o ieșire rapidă din decor. Joi, o parte dintre ei, cei mai pleoștiți, au fost scoși cu tot cu ghivece de muncitori, care au pus în loc unii mai viguroși. Explicația directorului Horticultura: „ca orice ființă umană, plantele au un anumit comportament”, așa că, uneori, sunt duse în baza de producție și… refăcute.

Bojin accepta: Alexa ramane antrenor la Poli

Negocierile între primarul Nicolae Robu și președintele CJ Timiș, Titu Bojin, în ceea ce privește echipa ACS Poli se îndreaptă spre final. O ultimă discuție între cei doi are loc joi seara, când vor fi puse la punct ultimele detalii privind viitorul echipei, în primul rând cele legate de finanțare.

Politistii locali din Timisoara sunt multilateral dezvoltati! Acum pot face si pe ghizii!

Au păzit palmierii, acum păzesc jardinierele, supraveghează șantierele și, acum, vor fi și ghizi pentru turiștii rătăciți sau localnicii neorientați în teren. Toate li se întâmplă polițiștilor locali din Timișoara, care, la sugestia primarului Nicolae Robu, vor oferi oricui îi întreabă informații despre spitale, farmacii, hoteluri, instituții și cluburi!

Bojin, despre acuzele lui Marian Vasile: „Ce prostii tot vorbim?”

Titu Bojin a declarat, încă de săptămâna trecută, că, anul acesta, nu se va mai face centru intermodal. De vină este lipsa de fonduri, dar președintele CJ spune că discuțiile vor fi reluate în 2015. Marian Vasile, fost vicepreședinte al CJ Timiș, susține însă că, prin atitudinea sa, Bojin ar fi blocat mai multe proiecte. Titu Bojin îl trimite la plimbare pe fostul său subaltern.

Fatada Operei, luminata de 100.000 de euro, asteapta bani de la guvern pentru reparatii

Chiar dacă nu s-a văzut în totalitate, din cauza scenei montate în fața ei, iluminatul artistic al clădirii Operei Române a pornit oficial miercuri seară. Dincolo de combinația de lumini albe, reci și calde, se vede clar că fațada are nevoie de reparații. Primarul Robu vrea ca, la un moment dat, toate clădirile din Piața Victoriei să fie iluminate astfel.

Timisoara, orasul cu cea mai ieftina vila cu piscina

Vremurile în care românii vedeau vile cu piscină doar la televizor, în filmele americane, au apus demult. Chiar și acum, pe timp de criză, ofertele imobiliare pe acest segment sunt foarte numeroase și destul de căutate. Cu o sumă care ajunge, în medie, la 100.000 de euro, price român cu dare de mână poate sta pe șezlong, pe marginea piscinei, chiar în spatele casei.

La Garana incepe… jazz-petrecerea de majorat!

Festivalul de jazz din Poiana Lupului începe joi seară, într-o atmosferă mai altfel, pentru că doar o singură dată „copilul” face 18 ani. Cu un line-up impresionant, în același decor pitoresc, Gărâna Jazz Festival așteaptă mii de oameni care să se bucure de o „felie” consistentă din tortul – muzical, desigur – aniversar.

evaziune

Inca un dosar cu decontari ilegale de servicii de sanatate, in Timis

Poliţiştii au făcut, joi dimineață, şase percheziţii în Timiş şi Mehedinţi, într-un dosar privind decontări ilegale de servicii medicale. Sunt vizate mai multe persoane, printre care administratorul unei reţele de clinici private, un medic, dar şi angajaţi Casei Naționale de Sănătate. Prejudiciul este de 100.000 de lei.

apă caldă

Doua zile fara apa calda in Steaua

Colterm anunță că, pentru finalizarea lucrărilor de modernizare la magistrala de termoficare DN 600, de pe strada Eternității, va întrerupe furnizarea ape calde la PT 98, începând de joi, 10 iulie, ora 9, până vineri, 11 iulie, ora 20. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele din zona Steaua.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ulpia Traiana (p), Traian Vuia (p), Mangiuca (p), Târnava (p), orele 9 – 17; Moșnița Nouă (p),Beregsău Mare – str. I, II, III; Principală și adiacente, scoala), Valcani (ferma ovine), orele 9 – 17; Deta – Zona Blocuri, str. E. Ghenescu, Fabricii, Pădureni

Cantand in ploaie, in prima seara a JazzTM / FOTO

Cu umbrelă sau haină de ploaie – cam acesta ar fi fost „echipamentul” ideal pentru cei care au venit să-i vadă pe artiștii din prima seară a JazzTM. Evenimentul a început timid, cu doar câteva zeci de oameni ajunși în Piața Victoriei cu vreo zece minute înainte de primul acord, dar s-a terminat acceptabil, mai ales după o repriză de ploaie torențială. Totuși, numărul spectatorilor n-a fost copleșitor, mai ales în condițiile în care nu s-au plătit bilete.

Top