Stirile din ziua: 12 iulie 2014

evaziune

Udrea si Cocoana, cercetati in libertate in dosarul de camatarie

Udrea si Cocoana, cercetati in libertate in dosarul de camatarie

Niciunul din cei 23 de suspecți din dosarul de cămătărie în care au avut loc percheziții vineri nu a fost reținut. Procurorii DIICOT Timisoara au decis, în urma audierilor, să-i lase liberi pe toți cei suspectați de înșelăciune, cămătarie, evaziune și constituire de grup infracțional organizat.

E vremea lubenitelor romanesti!

Chiar dacă zvonurile spun că mare parte din lubenițele care se vând deja în piețele din Timișoara sunt importate și li s-a „trântit” doar o etichetă de România, unii dintre pepeni sunt cât se poate de… autohtoni. Mai exact, din Oltenia! Dovada? Sunt cât se poate de dulci! În curând vor apărea și „suratele” lor de Banat, așa că e momentul să încurajați producătorii români.

Fantoma USL la ACS Poli

>Când era coleg de alianță cu pesedistul Titu Bojin în struțo-cămila numită USL, primarul liberal Nicolae Robu găsea că la cea mai Poli dintre Poli din toate timpurile lucrurile merg fructuos, pe căi nebănuite de progres. Apoi a început să se vadă retrogradarea și morcovul din fundurile amândurora, motiv numai bun de revoluție în clubul municipal ACS Poli Timișoara.

Reteta din Crisana: Oua cu castraveti / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Rețeta de ouă cu castraveți se prepară în satele din Banat și Crișana de la finalul secolului 19.

The Cat Empire, show total pe cod galben, la JazzTM / FOTO

Uneori, iulie poate să arate ca octombrie și totuși timișorenii să iasă din case și să stea câteva ceasuri în ploaie, ca să-și asculte artiștii preferați. Așa a fost vineri, în ultima seară a JazzTM, începută pe o ploaie mocănească și terminată spre miezul nopții, sub o perdea groasă de apă. Meteorologii au avut dreptate de această dată, și codul galben și-a făcut simțite din olin efectele la Timișoara.

Top