N-au trecut de Viitorul! Poli, invinsa de dubla lui Cernat

Moș Nicolae n-a pus nimic în ghetele jucătorilor lui Poli. Viitorul lui Gheorghe Hagi a plecat cu toate cele trei puncte de la Timișoara, după o „dublă” a lui Florin Cernat. Poli va juca, în etapa viitoare, cu o altă colegă de suferință din subsolul clasamentului, Concordia Chiajna.

poli viitorul1

Poli Timișoara a întâlnit, sâmbătă seară, pe teren propriu, revelația actualei ediții de campionat, Viitorul lui Gică Hagi. Timișorenii erau pe locul 10, cu 20 de puncte, în timp ce oaspeții ocupau poziția a treia a podiumului, cu 37 de puncte. Pentru echipa lui Florin Marin, play off-ul este o chestiune încheiată, obiectivul acestui an fiind salvarea de la retrogradare. În primele minute ale partidei, timișorenii au plecat curajos spre poarta lui Buzbuchi, dar nici Dan Popescu, nici Javi Hernandez nu găsesc drumul spre gol. În minutul 20, Viitorul Constanța primește o lovitură controversată de la 11 metri, transformată de Florin Cernat, și oaspeții trec în avantaj. Gazdele încep să alerge după egalare și, la patru minute de la marcarea golului, șutul lui Elek întâlnește bara. Același Elek a mai încercat o dată vigilența apărării constănțene, dar tot fără succes. A venit apoi rândul lui Zicu, dar nici el n-a reușit să marcheze. Zicu insistă însă și asta a dat rezultat. Cu trei minute înainte de pauză, acesta aduce egalarea, dintr-o pasă decisivă a lui Curtean: 1-1! La două minute de la revenirea de la cabine, Florin Cernat își aduce echipa în avantaj, fructificând o pasă excelentă venită de la Bănel Nicoliță. 2-1 pentru Viitorul, iar Cernat face „dubla”. Timișorenii se trezesc repede și Elek trimite cu capul, dar nu nimerește poarta. Urmează o nouă ratare, de această dată a lui Curtean. Cei doi și-au mai trecut numele o dată pe lista ghinioniștilor, câteva minute mai târziu. Minutele se scurg în favoarea Viitorului, iar ocaziile clare de gol încep să se rărească. Florin Marin îi trimite în teren pe Rufino, în locul lui Zicu, și pe Sarmov, în locul lui Ovidiu Popescu, dar elevii săi nu reușesc să marcheze golul egalizator. Poli cade un loc și ajunge pe 11. Timișorenii vor întâlni în etapa viitoare, în deplasare, pe Concordia Chiajna, echipă aflată cu un loc mai jos, pe 12.

Kirschstein – Dan Popescu, Cânu, Luchin, Belu, Fernando Llorente, Ovidiu Popescu, Javier Hernandez, Zicu, Curtean, Elek
Au mai jucat: Sarmov, Bărbuţ, Rufino

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

13 comentarii pentru acest articol

INO a spus: (decembrie 5th, 2015 at 22:50 )

BEY!KA KA MA KA POLI!MĂ CONTRAZICEȚI FRAIERILOR IAR!AM MAI SPUS ȘI REPET TIMIȘOARA ESTE FRAIERA DE SERVICIU A LIGI1 !FLOCEA -STANCIU-ROBU PLECAȚI DRECU CĂCI AȚI AJUNS RUȘINEA ROMÂNIEI!PÎNĂ CÎND LA POLI TIMIȘOARA NU VINE UN INVESTITOR SERIOS ȘI SCAPĂ DE ȘLEATA ASTA DE VRĂJITOARE TIMIȘOARA NU VA AVEA ECHIPĂ SERIOASĂ DE FOTBAL!ROBU AFARĂ CU TOȚI ORI O SU GI ȘI TU CA ȘI ACEȘTI JUCĂTORI DE ZERO VALOARE!DA AU FURAT ARBITRII PENTRU CĂ SÎNTEȚI FRAIERII DE SERVICIU!VAI DE VOI POLI KA-KA MA KA!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

poli21 a spus: (decembrie 5th, 2015 at 23:35 )

Ipochimenul de ino s-a uitat in oglinda si a declarat : ka ka sunt eu. Pina cind idiotul asta va mai apuca sa isi verse balele pe acest site ? Chiar nu mai exista locuri la balamuc sau chiar la crematoriul pentru javre ?

MOV a spus: (decembrie 6th, 2015 at 00:57 )

Bai. ino. tu chiar ai blocat TV-ul pe un singur canal, ia-ti telecomanda, schimba si ai sa te simti MAI BINE. dute pe Stiinta. dute si nu te mai uita la ceea ce-ti face rau la neuron-POATE FI FATAL!
Pt. cunoscatori. inclusiv, sper, pt STOIAN, cred ca faza penalty-ului se putea descrie mai detailat, chiar, avand sange in , ce trebuie, se putea puncta, dupa reluarile de acasa, ca nici vorba de hent! Asta ar insemna cronica sortiva obiectiva si articol la comanda…

MOV a spus: (decembrie 6th, 2015 at 01:13 )

[Bai , ino, 1 neuron. ieri ne urai bafta contra lui hagi, BLATISTUL. COMBINATORUL. si azi dupa un meci COMBINAT. ne injuri ?! Pai cum vine treaba?

INO a spus: (decembrie 6th, 2015 at 03:09 )

BEY! HAGI RĂMÎNE UN GUNOI ȘI MĂ VOI BUCURA CÎND VIITORUL SE VA DESFIINȚA! PENTRU CĂ ASTA SE VA ÎNTÎMPLA CU ECHIPA SA CHIAR DACĂ ACUM ESTE PE VAL ÎNSĂ SĂ VĂ IA TOȚI DE FRAIERII LIGI 1 ȘI SĂ NE FURE ARBITRII ÎN HALUL ĂSTA ESTE STRIGĂTOR LA CER!DACĂ ECHIPA AR JUCA CEVA NU AR FI POSIBIL AȘA CEVA ȘI ASTA PENTRU CĂ NU AR DA OCAZIA ARBITRILOR SĂ FACĂ ASTA!ECHIPA ESTE FĂCUTĂ GREȘIT!NU AI CUM SĂ JOCI CU UN SINGUR VÎRF!AȘA A JUCAT ȘI ALEXA CU SZEKELY ȘI AU RETROGRADAT PENTRU CĂ ERA IZOLAT ȘI NU AVEA CU CINE JUCA!POLI TREBUIE SĂ JOACE 4-4-2 CU DOUĂ VÎRFURI BĂRBUȚ ȘI ELEK PENTRU CĂ ECHIPA ESTE ODIHNITÂ ȘI ZICU -CROITORU-HERNANDEZ-LORIENTE LA MIJLOC POT FACE SITUAȚI MAI CLARE DE GOL!IAR ÎN APĂRARE DAN POPESCU-LUCHIN-CÎNU-BELU SAU SCUTARU
ÎN POARTĂ AR TREBUI SĂ FIE ÎNCERCAT ȘI SMARALDA PARCĂ ESTE MAI SIGUR PE CAREU!AM VĂZUT ÎN CUPA ROMÂNIEI ASTA!NEAMȚUL NU PREA IESE CUM TREBUIE!LA ÎNĂLȚIMEA LUI AR TREBUI SĂ DOMINE CAREUL MIC!IAR RESTUL REZERVE -CURTEAN -BELU-SAU SCUTARU-OVIDIU POPESCU-GOGA CÎND NU SE DĂ ACCIDENTAT UITE CE BANCĂ AVEM!! NU NE TREBUIE RUFINO -SARMOV-MELINTE -ARTEAN DECÎT ÎN CAZURI EXCEPTIONALE ATUNCI CÎND NU AVEM CU CE ÎNCEPE DAR DACĂ TOT INTRĂ SĂ JOACE CĂCI ALTFEL POLI ESTE VARZĂ ȘI VOR FI PROBLEME MARI ÎN PLAY-OUT!ȘI DACĂ NU PLĂTIȚI ATENȚIE VĂ BATEȚI LA RETROGRADARE DIN NOU ȘI ASTA DIN CAUZA INCOMPETENTEI ANTRENORULUI ȘI A STAFULUI TEHNIC ȘI CHIAR AL JUCĂTORILOR CARE JOACĂ FĂRĂ CARACTER ÎNTR-O TEHNICĂ OARBĂ DE CE O FI O FI ȘI ASTA E ATÎT SA PUTUT FACE! TACTIC SĂ NU MAI VORBIM!DUPĂ 1-0 SE RETRAG ÎN APĂRARE ÎN LOC SĂ STEA CÎT MAI APROAPE DE CENTRU ȘI SĂ NU PERMITĂ ADVERSARULUI SĂ SE APROPIE DE CAREU CU MINGEA, SĂ CENTREZE ÎN CAREU SAU SĂÎȘI CREEZE OCAZII DE GOL! IAR ÎN ATAC SĂ ÎȘI CREEZE SPAȚII DE JOC LIBERE DE UNDE SĂ PASEZE, CENTREZEȘI SĂ TRAGĂ ÎN POARTĂ NU LA POARTĂ LA 3 M PESTE POARTĂ! SĂ TRAGĂ ÎN POARTĂ SĂ EXERSEZE LA ANTRENAMENTE ASTA ȘI SĂ LUPTE PENTRU FIECARE MINGE!ÎN JOCUL DE FOTBAL FLOCEA JUCĂTORUL NU TREBUIE SĂ DOARMĂ PE TEREN CUM FAC UNI DE LA POLI SAU PASEAZĂ SAU SE SCAPE DE MINGE! TREBUIE URMĂRITĂ MINGEA ȘI ÎN REST NIMIC AI BALONUL ȘI ESTE ÎN POSESIA TA JOCI SĂ ÎNSCRI ȘI TREBUIE PASAT SĂ OBȚINĂ MAXIMUM DIN POSESIA LUI! CÎND AI BALONUL ȘI JOCI CU EL ÎȚI CREEZI OCAZIILE CARE ÎȚI ADUC ȘI GOLURILE DORITE!ÎN APĂRARE TREBUIE SĂ FI PRIMUL LA BALON SĂ ÎL CONTROLEZI ȘI IEȘI CÎT MAI REPEDE SĂ NU CREEZI PERICOL LA PROPRIA POARTĂ! OCHII LA BALON ASTA ESTE IMPORTANT ÎN MECIUL DE FOTBAL CU CÎT AI MAI MULT POSESIA ȘI ÎNSCRI CU ATÎT AJUNGI MAI REPEDE LA O VALOARE RECUNOSCUTĂ DE TOȚI!DAR DACĂ JUCĂTORI LUI POLI DORM PE TEREN ȘI SE AȘTEAPTĂ CA ALȚI SĂ RESPINGĂ SAU CENTREZE SAU ÎNSCRIE ÎNSEAMNĂ CĂCI ECHIPA NU ESTE PREGĂTITĂ SĂ JOACE FOTBALUL PE CARE TOȚI ÎL VREM VĂZUT ȘI DE ACEEA LUMEA NU VINE LA STADION ȘI OAMENILOR LI SE FACE LEHAMITE DE FOTBAL!ATUNCI ARBITRII ÎȘI FAC JOCUL ȘI CUM JOCUL GREȘEALA AȘTEAPTĂ LA TIMIȘOARA ASTA A PRINS ȘI ARBITRII AU LUAT ECHIPEI VREO 8 P! LA POLI JUCĂTORII SÎNT INDIVIDUALITĂȚI ȘI NU PREA MERGE BINE ASTA LA O ECHIPĂ!PENTRU CĂ NU SE LEAGĂ JOCUL ÎMPREUNĂ NU MERGE NICI ECHIPA!ASTA AR FI TREABA ANTRENORULUI SĂ PUNĂ LUCRURILE LA PUNCT ÎN TERMEN SCURT CĂCI ALTFEL ESTE JALE CU J MARE FLOCEA!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

Gino de Mehala a spus: (decembrie 6th, 2015 at 08:13 )

Eu cand am aflat ca Hatzigan e arbitru nu m-am mai dus la meci.A fost un meci fara rost,rezultatul se stia dinainte.Se pare ca e adevarat ce se barfeste,acest campionat e promis lui Hagi.

Mehala a spus: (decembrie 6th, 2015 at 10:06 )

Dottore Hategan a absolvit ” Academia „. Cum laudae de la rejili

** a spus: (decembrie 6th, 2015 at 13:48 )

marele Hagi si-a etalat si aici talentele organizatorice, 11 m primit pe degeaba cu care a cistigat meciul, de la un Hategan orb de ambii ochi. nu e clar daca a fost orbit sau i-a inchis, pur si simplu. am inteles ca el a vazut hentul si dupa ce s-a dat reluarea la TV, unde s-a vazut fost clar ca nu a fost. oricum din pozitia in care era plasat nici nu putea vedea daca a fost hent sau nu. e curios cum un arbitru cu ecuson FIFA poate gresi atit de flagrant. la Viitorul se vede o schimbare de tactica a arbitriilor, dupa ce in prima parte de campionat adversarii nu apucau sa joace de frica faulturilor date degeaba si a simularilor jucatoriilor de la VIItorul, acum se da 11 m direct, asta in asemanarea razboiului hibrid a rusilor, cind cum, dar scopul e intotdeauna acelasi. deviza lui Hagi e: o baraca, un teren si jucatori pe gratis, dar cu arbitraje de cel putin un gol avans, spre europa leag si a banilor de acolo. acolo se va schimba insa placa, cu astfel de echipa si tactici nu iei sub 3-0. cind te gindesti ca oameni care au investit bani totusi in fotbal ca si Marian Iancu stau la pirnaie, nu ca as fi fan al sau. schimbarile lui Marin, cu Barbut in locul lui Hernandez si Sarmov in locul lui Ovidiu Popescu slabesc de fiecare data decisiv echipa. cel mai bun jucator ofensiv Hernandez lipseste de fiecare data dupa min. 70 fiind inlocuit cu un Barbut ce in 20 de min. nu stie ce sa faca, un singur atac ca lumea nu am vazut de la el, la poarta trage o data la sase luni, azi miine serbam evenimentul. Luchin a gresit plasamentul un metru la golul luat, din nou. el traieste exclusiv din plasament, atletica e zero. trebuie adus un fundas central cu capacitati atletice sa compenseze pe astia doi, Luchin si Cinu, de ce nu Seroni? nu stiu de ce nu a intrat de la inceput in discutii? poate nu a fost agreat de Alexa, dar acum e alt antrenor.
sa joci virf de atac cu Zicu e iarasi ciudat de tot, el jucind mijlocas de creatie de cind se stie. dar faza de aparare nu o face de loc, nu chiar ca Budescu da la Astra, care inca nu a auzit de asta ca ar trebui sa o faca, dar pe aproape.

birlic a spus: (decembrie 6th, 2015 at 15:36 )

Lasand pe cel mai bun arbitru in pace ,care are vina lui ,nu avem nici jucatori :Barbut alearga singur de la inceputul campionatului si daca intalneste un adversar pica secerat ,el joaca pt. adversar ,Elek asisderea , de cand nu a mai marcat ,Zicu ,mai scoate cate o floare ,doar doar se face primavera ,cand toata lumea asteapta iarna ,Luchin e tot in luna de miere ,Curtean e plecat cu troaca pe la Medias ,nu mai face nimic ,Sarmov de cand cu hentu ala ,e debusolat complect ,pai daca cinci sau chiar patru din ecipa de baza nu joaca nimic ,punete in camasa lui nea Marin saracu ,cum sa si-o mai scoata . Curtea de Conturi centrala sa raspunda la solicitarile Primariei sa vedem cum stam si sa promovam sau sa aducem ceva jucatori in iarna,ca antrenor avem.

@birlic a spus: (decembrie 6th, 2015 at 22:11 )

ce vorbesti? ai pierdut in urma unui 11 metrii acordat pentru un hent care nu a fost de nici un fel. nici Hategan nu l-ar fi acordat daca avea si alte ocazii mai bune, nu ar fi fost atit de penibil evident. ai pierdut in fata unei echipe care a tras de timp mai bine de 30 de min. a schimbat la urma toti jucatorii ofensivi cu fundasi mai mult sau mai putini centrali. si echipa asta, dupa Hagi citire, ataca titlul cu arbitrati cu Hategan, Tudor, pe olteanul ala smecher, care ba se arunca ba nu se arunca de la etajul 1, inca nu l-au activat. arbitrajele sint intotdeauna in favoarea lor, mai evident nu se poate. Hategan si altii cu 11 m decisivi si Tudor cu faulturi marunte combinate cu cartonase galbene, de nu mai stii de tine. intre timp sint peste 10 puncte facute cadou. asta e stilul cind o echipa e fortata sa devina campioana in tara asta. nu e ceva nou. aici nu trebuie acuzata ACS Poli, nu a avut nici o sansa.

mircea_tm13 a spus: (decembrie 6th, 2015 at 23:24 )

Meci bunicel in prima repriza, n-am mai avut suflu in a doua… zic astia la TV ca FM este renumit pentru conditia fizica a echipelor ce le antreneaza, Poli pare sa fie (iarasi!) exceptia. Se vede munca antrenorului, echipa joaca, face pressing, are ceva scheme in joc… dar nu avem posesie si nu ne creem ocazii. La ce atacanti avem (Elek a cam ramas la nivel de Liga2, n-a crescut) ar trebui sa ne creem 3-4 ocazii sa dam un gol… apropos, ce se mai aude de jucatorii accidentati de vreo 5-6 luni – Pedro Henrique, Doman, Lazar ?
FM este total neinspirat la schimbari, cum remarca cineva mai sus… Barbut eterna speranta n-a adus absolut nimic ieri, se tot insista cu Sarmov (ca si la Craiova si ieri a intrat prin min 70) care nu se vede deloc in joc – poate cineva vrea sa arate ca nu s-a facut o alegerea rea cu transferul acestuia…
Asteptari mai mari as avea de la Staicu si alti conducatori (care ?) vis-a-vis de arbitraje si in general ca purtatori de mesaj ai echipei, pe la TV si prin presa…
Cand am vazut echipa si pe Canu titular, m-am luat cu mainile de cap… este super-lent si victima sigura pentru un atacant rapid, ceea se s-a vazut la golul 2, cand nu-prea-tanarul Cernat l-a lasat mult in urma pe Canu… de ce nu joaca Bocsan? Pacat ca ne-a lipsit Melinte, a inceput sa fie sigur pe el in centru.
Hai Poli, 3 puncte cu Chiajna!

pif a spus: (decembrie 7th, 2015 at 22:12 )

sa nu ne amagim, jucam pentru evitarea retrogradarii in play out. ca sanse mici zic eu, conducerea nu are cohones sa aduca banii necesari supravietuirii. echipa joaca ceva fotbal, dar este constant handicapata de arbitraje potrivnice. schimbarile se fac parca de adversarii cu care se joaca, e scos de fiecare data singurul mijlocas ofensiv periculos, Javier Hernandez si introdus altul care blocheaza jocul. Sarmov e sfintiit mijlocas ofensiv, nu stiu cite suturi a tras la poarta de cind e la Poli, nu cred ca multe. in atac nu avem jucatori care marca si in aparare avem 4 fundasi centrali lenti. sa speram ca e suficient pentru a nu retrograda, desi sint sceptic.

uiuiiuiui a spus: (decembrie 7th, 2015 at 22:41 )

mi-a placut modul tifnos-jignit cu care a raspuns Rejele la singura intrebare care i s-a pus in legatura cu 11 m acordat de Hateganu. el a vazut un joc extraordinar al echipei sale care a jucat asa si pe dincolo si o mare nedreptate sa i se puna o astfel de intrebare, cind a fost clar ca echipa lui a jucat mai bine, zicea el. de fapt a fost mai mult o smecherie si nimic mai mult. nu am vazut pe DP nici o alta echipa sa joace ultimele 10 min. exclusiv cu fundasi, aproape fara atacanti. sa nu uitam, golul „gresit” acordat a fost cel ce a facut diferenta dintre victorie si egal si nu jocul fantastic care l-a facut. uitindu-te la parcursul primei parti a campionatului e clar ca investeste mai mult in arbitrii decit in jucatori.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Situația in România

Total: 4761 cazuri

4023
active
210
decese
528
vindecate

Situația globală

Total: 1511333 cazuri

1093246
active
88403
decese
329684
vindecate

 

Cele mai citite articole


landscape-aerotim-1

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

Iulius Town

Sport vezi arhiva Sport

Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

galaxia-imaginarului-728x90

Economic vezi arhiva Economic

Cererea şi oferta de produse medicale necesare în pandemia de coronavirus, puse faţă în faţă de un grup de voluntari timişoreni

Nevoia acută de materiale medicale, de protecţie a personalului, dar şi de sprijin a bolnavilor de coronavirus, dublată de o lipsă la fel de acută de asemenea materiale, a dus la crearea de către un grup de câteva zeci de voluntari a unei platforme online, , unde să se poată întâlni cererea şi oferta de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cererea şi oferta de produse medicale necesare în pandemia de coronavirus, puse faţă în faţă de un grup de voluntari timişoreni

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Încă cinci oameni depistați cu COVID-19 au murit în România. Decesele lor sunt confirmate de Grupul de Comunicare Strategică. Numărul persoanelor decedate infectate cu coronavirus ajunge la 220 în România. A murit un bărbat de 35 de ani din București, internat la Spitalul Colentina, în data de 31 martie, prin transfer de Spitalul Universitar de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul România, coronavirus: 220 de oameni au decedat. A murit un bărbat de 35 de ani care suferea de boală renală
Mai multe autospeciale ale Poliţiei, Jandarmilor şi ale Pompierilor au răspuns într-un mod cu totul special evenimentului lansat de Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, „Luminează oraşul prin tine”, prin care toţi timişorenii au fost chemaţi la ferestre şi pe balcoane pentru a aprinde lanterne şi lumini. Oamenii legii au ales să „lumineze”...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Poliţiştii, jandarmii şi pompierii timişoreni, alături de cadrele medicale de la Victor Babeş, în cadrul campaniei „Luminează oraşul prin tine”/Video
Numărul persoanelor infectate cu COVID-19 care au murit în România a ajuns la 215. Grupul de Comunicare Strategică a confirmat alte cinci decese ale unor persoane depistate cu coronavirus, cu toţii având afecţiuni asociate. A murit un bărbat de 53 de ani, din județul Suceava, internat pe data de 16 martie în Spitalul Județean de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul COVID-19. Numărul deceselor în România a ajuns la 215
Un aparat care va scana pacienții le va transmite medicilor de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara dacă oamenii care intră în unitatea sanitară sunt suspecți de infecție cu coronavirus. Este vorba despre un aparat pe care cei de la Spitalul Județean Timișoara îl primesc de la Institutul Marius Nasta din București,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Triaj antiCOVID-19 la Timișoara. Pacienții care vor veni la Urgențele Spitalului Județean vor fi scanați
In Timiș, medicii de familie și cei specialiști acordă consultații medicale la distanță. Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiș transmite că în perioada stării de urgență puteți consulta, pe site-ul instituției, listele cu toți furnizorii. Este vorba despre medicii care acordă consultații la distanță pe perioada stării de urgență – date de contact,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Stare de urgență. Consultații medicale la distanță, în Timiș. Lista doctorilor
World Athletics (WA), forul internaţional suprem al atletismului, a anunţat că suspendă până în luna decembrie calificările pentru JO de la Tokyo, amânate din vara lui 2020 pentru perioada 23 iulie – 8 august a anului viitor din cauza pandemiei de coronavirus, scrie Reuters. ”Perioada de calificare este suspendată din 6 aprilie până pe 30...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nu se mai aleargă pentru JO până în decembrie
Potrivit ultimei raportări făcute de Grupul de Comunicare Strategică, pe teritoriul Româţniei sunt 4.761 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. În Timiş, sunt 227 de cazuri, cu 36 mai multe decât în urmă cu 24 de ore. Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că, până astăzi, 8 aprilie, pe teritoriul României,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul rămâne pe locul III în privinţa infectărilor cu COVID-19. A trecut pragul de 200 de îmbolnăviri. Situaţia pe judeţe
Primăria Timişoara pune în funcţiune contractul cu noua societate care se va ocupa de colectarea deșeurilor vegetale și a deșeurilor provenite din construcții și demolări. Cetățenii care locuiesc la bloc, vor putea lăsa deșeurile vegetale pentru a fi colectate de operator, doar cu contactarea prealabilă a Biroului Salubrizare la numărul de telefon 0256 408 335,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul contract cu firma care va ridica deşeurile vegetale şi cele din construcţii a devenit funcţional
Societatea Aquatim dezinfectează toate aleile de circulaţie din zona unde se derulează procesul tehnologic de „producţie” a apei furnizate timişorenilor. Din păcate, epurarea apelor arată ce aruncă oamenii în canalizare, iar în ultima perioadă descoperă tot mai multe produse caracteristice sezonului pandemiei. „Staţia de Tratare a Apei Bega – STA Bega și oamenii ei sunt...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Spaţiile tehnice de la Staţia de Tratare a Apei Bega sunt dezinfectate permanent
Top