Stirile din ziua: 16 februarie 2018

Robu: E logica solutia metroului, nu putem face la Timisoara sosele suspendate

Arhitectura Timișoarei nu permite construirea unor estacade pentru linii de transport în comun. Așa explică primarul Nicolae Robu „apariția” metroului în bugetul pe 2018. Edilul spune că niște investitori din China ar fi putut finanța această lucrare și afirmă că metroul inițiat de el a fost susținut și de administrația Ciuhandu.

Alina Gorghiu

Gorghiu (PNL): Tudorel Toader este cel mai misterios personaj din Romania

Senatorul liberal Alina Gorghiu crede că sistemul juridic din România este în pragul unei „bule de timp” în care mii de magistrați vor ieși la pensie, fără ca alții să le ia locul. Gorghiu spune că Tudorel Toader ar trebui să renunțe la a prezenta în parlament vreun raport care oricum nu are nicio valoare.

pnl timiș

L-a platit PSD pe Nicolae Robu ca sa ajunga presedintele PNL Timis?

Joi seara, într-o ședință a conducerii PNL Timiș, Nicolae Robu a revenit cu vechiul său scenariu că presa care nu scrie frumos despre el și mărețele sale realizări e plătită de PSD. El chiar le-a atras atenția primarilor cu care se află în conflict că dau prea multe declarații în această presă „plătită”.

Robu a cedat in fata primarilor „rebeli”. Gest marlanesc la adresa lui Coifan

BPJ al PNL Timiș urma, joi seară, să discute sancțiunile la adresa a trei primari, găsiți „vinovați” că nu-i ridică osanale președintelui Nicolae Robu. În cele din urmă, sancțiunile nici măcar n-au fost puse pe tapet, se pare în urma unui telefon primit de Robu de la Ludovic Orban. Seara n-a fost lipsită de incidente, Robu având un gest de bădăran la adresa lui Viorel Coifan.

gripa spital

Sezonul de gripa va dura pana la finalul lunii martie. Specialistii din Ministerul Sanatatii iau masuri de preventie

Gripa a dat mari bătăi de cap la nivel național. Nu este epidemie, dar Ministerul Sănătății impune unele măsuri de prevenție: de la măștile pentru vizitatori, care se dau deja vizitatorilor la intrarea în Spitalul Județean Timișoara, la măsuri de igienă și recomandarea vaccinării. Gripa durează până la final de martie.

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 16 februarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Amzei (p), Calea Bogdăneștilor (p), Eugen Todoran (p), Spl.Tudor Vladimirescu nr. 25, orele 9 – 17; Fibiș nr. 41, Alioș nr. 270, Ictar Budinț (p), Jimbolia – str. Corneliu Coposu (p), Salcâmilor, Aleea Cito, Grivița, Grozăvescu, I. Creangă, Th. Aman, Bucegi,

Top