Stirile din ziua: 25 februarie 2018

Conform planului. Poli Timisoara a batut Poli Iasi la handbal

Conform planului. Poli Timisoara a batut Poli Iasi la handbal

SCM Politehnica Timișoara a câștigat deplasarea de la Politehnica Iași cu 31-27, după ce la jumătatea întâlnirii gazdele conduceau cu 15-14. Meciul a început frumos pentru violeţi, scor 4-0 pentru în minutul 7, însă moldovenii s-au redresat din mers, au egalat la capătul primului sfert de oră și au avut chiar două goluri avantaj înaintea pauzei.

Zilele Culturii Spaniole la Timisoara, cu flamenco si paella / PROGRAM

Spania, cu un pic mai aproape de Timișoara. Se întâmplă la începutul lunii martie, când, timp de două săptămâni, cultura iberică se desfășoară în toată culoarea și veselia ei. Se va dansa flamenco chiar și într-un spital, iar cei pasionați de gastronomie vor învăța să facă paella și tapas ca la ele acasă.

dezinsectie

Ne pregatim de inca un monopol. Horticultura va primi fara licitatie contractul de dezinsectie si deratizare

Primăria Timișoara se pregătește să ofere societății Horticultura monopol pe activitatea de dezinsecție și deratizare, pe următorii patru ani. Primul pas a fost făcut în ultimul plen, când a fost aprobată oportunitatea de delegare. Suma nu va fi de neglijat, dacă ținem cont că, în trei ani, PMT a plătit pentru servicii de acest gen peste 14 milioane de lei.

gunoaie

Pretul nesimtirii: Amenzi de peste 266.000 de euro pentru gunoaie, la Timisoara

Timișoara devine, din Orașul Florilor, Orașul Gunoaielor. Contribuie la această „performanță” cetățenii certați cu bunul simț, care au transformat în rampe ilegale de gunoi aproape fiecare colț de stradă. Polițiștii locali au dat aproape 2.500 de amenzi, dar asta nu pare să-i sperie pe nesimțiți.

Telefonul, bata-l vina! Patru tineri din Timis stau pe tusa la doua sesiuni de Bac

Patru tineri au fost eliminați la bacalaureat, în Timiș, la probele de evaluare, care au avut loc, în premieră, iarna. Ei au avut telefonul la examen. Poate unii pur și simplu l-au uitat în buzunar. Această ipoteză poate fi valabilă pentru că probele de competențe nu sunt unele „de picat”.

acs poli

Robu vrea sa salveze Stadionul Dan Paltinisanu: Avem bani sa-l reabilitam si sa-l folosim

Nu ar fi păcat ca Poli să ajungă să joace la Târgu Jiu? Și ce facem cu echipa de rugby? Primarul Nicolae Robu vrea să salveze de la închidere stadionul „Dan Păltinișanu” și e gata să-l preia la PMT, ba chiar să dea și la schimb teren către CJ. CL Timișoara a cerut de un an și jumătate drept de administrare pe vechea arenă.

e-distribuție

Ca sa nu mai fie atatea pene de curent, Enel promite investitii in Timis, dar cere primarilor sa taie crengile copacilor

Primarii din Timiș care se plâng de desele întreruperi de curent din satele lor s-au întâlnit cu reprezentanții Enel. Cei de la compania de electricitate au promis, din nou, că vor face investiții, dar au invocat, pe de altă parte, netoaletarea copacilor, care duce la afectarea cablurilor.

Top