Stirile din ziua: 15 februarie 2018

iohannis

Iohannis: Niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA

Iohannis: Niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA

Într-o conferință de presă susținută la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis a sărit în apărarea DNA, afirmând că nu vede niciun motiv pentru revocarea Laurei Kovesi. În privința scandalurilor din ultimele zile, Iohannis a spus că a fost o încercare jalnică a unor penali să discrediteze DNA.

Bulevardul Zaicu – Demetriade va avea proiect pana la vara. Cand ar putea incepe santierul

Primul pas pentru bulevardul din spate de la Fructus a fost făcut. S-a găsit o firmă care, în următoarele 100 de zile, va face studiul de fezabilitate și proiectul tehnic pentru extinderea la patru benzi a str. Pictor Zaicu – Demetriade. Șantierul va începe abia anul viitor.

Nicu Bitea, dat afara prin executor: Cred ca acest om confunda STPT cu Goia SA!

Liberalul Nicu Bitea n-a avut viață lungă la STPT. Instalat director adjunct la începutul anului, a fost dat afară de Ioan Goia fără prea multe explicații și a primit înștiințarea acasă, prin executor judecătoresc! Anterior, Goia îi imputase că e mizerie în tramvaie, însă Bitea spune că totul i se trage de la întâlnirile avute cu sindicatul neagreat de conducerea societății.

Editorial de Ino Ardelean

„Holdup”-ul infractional la adresa DNA a fost dejucat. Statul de drept a mai castigat o batalie

Fețele lungi și plouate de miercuri seara din studiourile a două televiziuni patronate de tot atâția infractori, fețe cum n-am mai văzut din seara alegerilor prezidențiale din 2014, au demonstrat că, încă o dată, grupul infracțional organizat a pierdut războiul cu statul de drept.

Ca la piata. Proiectantul din Badea Cartan spune ca executantul a folosit materiale proaste!

Primarul Nicolae Robu a dat vina pe constructor și proiectant. Constructorul a spus apoi că nu era bun proiectul. E rândul proiectantului: executantul a folosit materiale de proastă calitate. Se întâmplă pe șantierul din Piața Badea Cârțan, stopat aproape imediat după ce a început.

Salcamii de pe Loga, taiati perfect legal. Primaria a primit termen sa-i inlocuiasca

Tăierile de salcâmi făcute la doi pași de Primăria Timișoara sunt în regulă, pentru că arborii erau bătrâni și bolnavi. Este concluzia la care au ajuns, după un control, cei de la Garda de Mediu și Agenția de Mediu. Municipalitatea trebuie să înlocuiască ce a tăiat.

SCM Politehnica Timișoara pierde Supercupa României

Poli joacă din nou pentru primul loc. Acum contra Stelei

Conjunctura din această primăvară face ca la Timișoara să se joace într-un interval de doar câteva zile un nou meci cu liderul campionatului pe teren. Dacă sâmbăta trecută SCM Politehnica a avut acest statut, joi, la ora 16,45, adversara violeților, Steaua București vine în postura primei clasate. Se anunță un nou meci echilibrat, cu rezultat greu de anticipat.

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 15 februarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Irlanda (p), Divizia 9 Cavalerie (p), Calea Buziașului nr. 34 Bl. 75, orele 9 – 17; Rudicica, Urseni (p), Sînandrei nr. 300 și 613, Vucova, Blajova, Nițchidorf – Zona Moara/CAP, Jimbolia – str. Corneliu Coposu (p), Salcâmilor, Aleea Cito, str. Grivița,

Top