Stirile din ziua: 8 februarie 2018

Tomograf si RMN noi, pentru Sectia de Radiologie de la Spitalul Judetean Timisoara, la 70 de ani de existenta

Tomograf si RMN noi, pentru Sectia de Radiologie de la Spitalul Judetean Timisoara, la 70 de ani de existenta

Clinica de Radiologie a Spitalului Județean Timișoara a împlinit 70 de ani și va primi drept „cadou” din partea Ministerului Sănătății aparatură nouă. Este vorba despre un computer tomograf și un aparat de rezonanță magnetică, cumpărate cu bani de la Banca Mondială, care vor ajunge în 2018 la cel mai mare spital din vestul țării.

Proiect de 1,4 milioane de euro pentru a scadea rata de mortalitate la nou-nascuti

Printr-un proiect european accesat de Spitalul Municipal din Timișoara se încearcă scăderea ratei de mortalitate în cazul nou-născuților. România este pe primul loc în clasamentul european la acest capitol, cu un procent de 7,6 la mie, mai mult decât dublu față de media Uniunii Europene.

Dupa 27 de ani pe primul loc. Handbalistii de la Poli vor sa ramana sus si dupa derbiul din weekend

După 17 runde, SCM Poli conduce ierarhia la zi în handbalul românesc, lucru ce nu s-a mai întâmplat din 1991, anul ultimului titlu de pe semicerc al bănățenilor. Nu este însă timp de a sărbători acest lucru, mai ales că situația în fruntea topului este foarte echilibrată, iar clasamentul se poate schimba de la o zi la alta.

Dobra (PSD): Sa nu transformam Timisoara Capitala Culturala intr-o disputa politica

Proiectul Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021 este, de câteva săptămâni, în centrul unei dispute aprinse. Dincolo de zvonuri și „comploturi”, președintele PSD Timiș, Călin Dobra, spune că partidele ar trebui să se ține deoparte de acest proiect, pentru binele comunității.

imobiliare

Schimbare pe piata imobiliara: la Timisoara se ieftinesc apartamentele vechi si se scumpesc cele noi

În prima lună a acestui an, prețurile medii solicitate pentru apartamentele puse la vânzare, atât noi, cât și vechi, au continuat să crească. La această concluzie a ajuns o analiză a site-ului Imobiliare.ro, primul și cel mai accesat portal specializat în imobiliare la nivel național.

Primaria Deva vrea transport in comun ca la Timisoara! STPT ar putea imprumuta niste autobuze

Administrația locală din Deva vrea să preia modelul transportului în comun de la Timișoara! Anunțul a fost făcut de primarul Florin Oancea, într-o emisiune transmisă pe Facebook de o publicație locală. Ultimul calificativ dat de timișoreni pentru transportul în comun abia trece de… 5!

Hai sa inveti gratuit ce inseamna o afacere de succes. Incep inscrierile la scoala de vara Climate-Kic

Vreți să participați la cea mai mare școală de vară de inovație și antreprenoriat organizată în Europa? Acum vă puteți înscrie și puteți alege între un program de 3 săptămâni sau unul de 5 săptămâni. Încă un amănunt, și încă unul esențial: totul este gratuit.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 8 februarie, întreruperi de energie astfel: Timișoara – str. Bucovinei (p), Mehedinți (p), Aleea Viilor (p), orele 9 – 17; Moșnița Nouă – Aquatim Foraj 1, 3, 5, 8, 9, Sânmihaiu Român (p), Giarmata – PC 22232 iluminat public, Dudeștii Vechi – montare SM la clienții individuali), Livezile, Opatița, Șemlacu Mare,

Top