Stirile din ziua: 24 februarie 2018

Mihai Sora: Ma gandeam ca ar fi bine sa deschidem programul „Adopta un pesedist”

La 101 ani, filosoful Mihai Șora este una dintre cei mai tinere și mai lucide minți pe care le are România. Participant activ la protestele antiguvernamentale din ultimul an, Șora a scris, sâmbătă, că se gândește la un program de salvare a țării. Se numește… „Adoptă un pesedist” și sunt câteva condiții pentru a-l putea urma.

Robu vede gradini de vara la inaltime. Cea de la Capitol, inlocuita de un centru de top international

Grădina de vară Capitol are șanse minime să rămână în picioare, după ce primarul Nicolae Robu a decis că acela este terenul cel mai bun pentru construirea viitorului Multiplexity, Centrul de Artă, Tehnologie și Experiment. Totuși, spune edilul, cinefilii ar putea avea parte și de alte proiecții în aer liber, la… înălțime.

Robu anunta alegeri in 12 organizatii locale. Un primar il contrazice: Nu s-a schimbat nimic

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, anunță alegeri în 12 organizații locale, unele cu primari „rebeli”, altele cu rezultate slabe. Scrutinul ar trebui să aibă loc în două săptămâni, dar lucrurile nu par clare nici de această dată. Precedentul de la Sânnicolau Mare încă pare să atârne greu, deși Robu spune că „există deschidere către primari”.

Banatul pe tava la Targul de Turism de la Bucuresti: pita cu untura, vin de Silagiu, cosuri de nuiele si cultura / FOTO

Cu pită cu untură, vin din dealurile Silagiului, un meșter popular care împletește coșuri de nuiele și multă culoare – așa s-a prezentat Timișul la Târgul de Turism al României, de la București. A fost pentru prima dată când consiliul județean și Primăria Timișoara, alături de alți parteneri, au mers împreună să promoveze Timișul.

Angajatori de Top, cel mai mare targ de cariera din Romania, din nou la Timisoara

Peste 200 de companii vor fi prezente la noua ediție a târgului de carieră Angajatori de Top. Va fi cel mai mare târg de până acum, atât ca număr de angajatori cât și ca număr de joburi. Dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă, în 16 și 17 martie treceți neapărat pe la CRAFT.

Top