Stirile din ziua: 13 februarie 2018

Campanie gratuita la Timisoara: Accidentul vascular poate fi prevenit

Campanie gratuita la Timisoara: Accidentul vascular poate fi prevenit

În Timișoara trăiești cu 10 ani mai puțin decât în vestul Europei, iar România este pe primul loc în Europa la mortalitate prevenibilă. Altfel spus, românii mor pentru că nu se tratează și nu se tratează pentru că nu sunt informați și nu știu când să se prezinte la medie. O campanie care a început în orașul de pe Bega vrea să-i facă pe timișoreni mai atenți.

Robu, sfaturi pentru CJ Timis: Nu se pricep la proiecte de anvergura, ne putem asocia la parcarea de pe str. Sf. Ioan

Municipalitatea promite de câțiva ani că face o parcare publică în zona centrală, dar n-a trecut de faza de vorbe. Primarul Nicolae Robu spune acum că ar vrea să intre în asociere cu CJ Timiș, pentru parcarea de pe strada Sf. Ioan. Poate oferi experiență în materie de proiecte de anvergură!

Primarii „rebeli” din PNL Timis se prezinta la judecata lui Robu

Contrar multor așteptări, Dănuț Groza și Alin Nica vor fi prezenți joi în fața BPJ al PNL Timiș, unde urmează să fie judecați pentru unele afirmații la adresa președintelui filialei, Nicolae Robu. Lor li se va alătura și edilul orașului Deta, Petre Roman, despre care inițial Robu anunța că nu poate fi sancționat fiindcă n-a făcut declarații publice împotriva sa.

Piata Badea Cartan va fi redeschisa, tot cum era inainte. Se va ajunge in instanta

Precupeții se vor putea întoarce, în scurt timp, în Piața Badea Cârțan. Modernizarea începută în toamna trecută a fost un eșec total, așa că se va reveni la vechea formulă. Urmează, spune primarul Nicolae Robu, procese cu proiectantul și executantul.

Un licean eliminat la Bacalaureat, in Timis. A fost prins cu un telefon mobil

Bacalaureatul de iarnă are deja primul eliminat în Timiș. Probele de competențe sunt unele la care nu merită să… „riști”, dar totuși se întâmplă și eliminări. Practic, la problele care se dau în în aceste zile nu se dau note, dar, totuși, unii elevi simt nevoia să le fraudeze…

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 13 februarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Romul Ladea, SC Polsland SRL, orele 9 – 17; Pișchia nr. 271, Fibiș nr. 147, Jimbolia – str. G. Enescu, Al. I. Cuza, Bela Bartok, Aleea Plopilor, Carpați (p), Simion Bărnuțiu (p), C. D. Gherea (p), Dudeștii Vechi – montare SM

Top