Stirile din ziua: 21 februarie 2018

„Orasul” de pe Circumvalatiunii se imprumuta din nou de peste 2 milioane de euro

Încă un împrumut bancar, pentru finanțarea unei noi etape a construcției complexului rezidențial de pe terenul fostului Electrometal. Dezvoltatorul de hale industriale Mara Com Mixt ia din nou bani de la OTP, pentru a putea continua investiția în complexul care va avea sute de apartamente, spații comerciale și parcări.

Editorial de Eugen Sasu

Cu pletele-n vant, pe scarile tramvaiului

Când Nicolae Robu și-a întrebat prietenii de feisbuc către ce consumatori ar trebui să meargă subvențiile la transportul în comun, edilul liberal nu s-a adresat cui trebuie. Într-o țară normală, îl întrebi pe ăla de dă banul despre ce vrea să facă un administrator cu banul public, nu un eșantion sociologic de baltă înregistrat ca amici pe Facebook.

Parcare intre blocuri, promisa si pe strada Linistei. Robu: Nu avem plan de amenzi la Politia Locala

Parcarea etajată din Calea Girocului se face 100%, dar ar putea apărea prima parcare între blocuri și în partea de nord a Timișoarei. Pe de altă parte, primarul Nicolae Robu încearcă să liniștească șoferii, spunând că Poliția Locală nu are plan de amenzi și că nu vor fi date amenzi pentru cei care-și parchează mașinile în locuri neamenajate.

Nu vrem demolarea Gradinii de Vara Capitol! Cinefilii din Timisoara reactioneaza

Cinefilii timișoreni resping ideea demolării Grădinii de Vară Capitol. Primarul Nicolae Robu a anunțat că acolo ar putea fi ridicat Multiplexity, Centrul de Artă, Tehnologie și Experiment asumat în proiectul Capitală Europeană a Culturii. Prima reacție a fost a celor de la Ceau Cinema, iar pe rețelele de socializare alți timișoreni strâng deja semnături pentru salvarea grădinii.

Medicii militari de la Timisoara fac consultatii gratuite in judet. Prima oprire, la Urseni

În Timiș pleacă la drum o caravană medicală inițiată de medicii de la Spitalul Militar de Urgenţă ,,Dr. Victor Popescu” Timişoara. Locuitorii din mai multe sate din județ vor fi văzuți gratuit de specialiști. Prima consultație are loc la Urseni.

Vaporasele mai asteapta 7 zile. De ce n-a batut Robu cu pumnul in masa la guvern: Nu e asta principala problema a tarii

Șapte zile – atât mai are termen guvernul până să fie reclamat de primarul Nicolae Robu la Comisia Europeană, pe tema vaporașelor. Edilul admite însă că n-a fost la București, să discute concret, ci a trimis doar documente, pentru că… nu era normal să meargă la guvern, înainte ca acesta să afle exact cum funcționează.

Ca sa povestim Timisoara, trebuie s-o cunoastem. Workshop gratuit pentru ghizi si nu numai

Avem un oraș cu potențial arheologic, dar cât de bine îl cunoaștem și cât de bine știm să-l valorificăm din punct de vedere turistic? Direcția Județeană pentru Cultură Timiș le propune pasionaților de istorie un workshop gratuit care să ofere răspunsuri la aceste întrebări.

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 21 februarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Intrarea Doinei nr. 31 sc. A, orele 9 – 17; Sânmihaiu Român (p), Parța (p), Șag – str. III nr. 42 și 44, Utvin (p), Jupani, Susani, Fârdea Baraj (p), SP Beregsău 1 și 2, Dudeștii Vechi – montare SM la

Top