Stirile din ziua: 3 februarie 2018

baschet

Timba a pierdut asteptat cu Sibiul

Timba a pierdut asteptat cu Sibiul

După două victorii consecutive, Timba s-a înclinat sâmbătă în fața unei echipe de podium, CSU Sibiu. Ardelenii s-au impus pe Bega cu 111-86, după un meci spectacol, care a făcut o bună propagandă baschetului din România. Primul sfert, a spus multe despre apetitul ofensiv al celor două combatante, 35-25 pentru Sibiu.

Robu: PNL Timis nu poate fi tras in jos la nesfarsit de Groza si Nica

Primarii de Sânnicolau Mare și Dudeștii Noi vor fi chemați la judecata partidului pentru că așa prevede statutul. Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, spune, din nou, că nu are nimic cu Dănuț Groza și Alin Nica, dar cei doi trag în jos partidul și lucrurile nu mai pot continua așa.

Falcoi (USR): SPP nu e o firma de paza de la o scoala din Videle

Proaspăt instalat în funcția de vicepreședinte al Senatului, Nicu Fălcoi (USR) spune că renunțarea la serviciile SPP de către membrii Cabinetului Dăncilă nu are legătură decât cu Liviu Dragnea. În plus, senatorul de Timiș crede că șefii celor două camere ale parlamentului ar trebui să mai pună mâna pe lege.

alina gorghiu

Gorghiu (PNL): Pot sa pun pariu ca PSD va da ordonanta de urgenta pentru Codul Penal

În cel mult două luni, coaliția PSD – ALDE va rezolva problema Codului Penal. Este convingerea senatorului PNL de Timiș Alina Gorghiu, care spune că va fi evitată, din nou, dezbatarea parlamentară. Aceasta susține și că începutul anului aduce pentru mulți bugetari surprize neplăcute pe „fluturașul” de salariu.

vaporașe

Vaporasele de pe Bega depind de… cinci cuvinte de la Bucuresti. Robu spune ca are rabdare, dar nu prea mult

Până la finele lunii iunie, Primăria Timișoara trebuie să dea drumul circulației vaporașelor pe Bega. În caz contrar, ar putea fi nevoită să dea înapoi șase milioane de euro. Primarul Nicolae Robu a anunțat de câteva săptămâni că s-a găsit o soluție, dar rezolvarea problemei a fost amânată de căderea guvernului. Edilul spune că va cere o audiență la ministrul Apelor.

Revolution Festival, la editia a patra. Biletele la preturi speciale, scoase la vanzare din 7 februarie

Șapte scene, program de zi, spectacole de noapte, petreceri de toate feluri, lac, pădure, mâncare bună, prieteni dragi, muzică, dans. E a patra ediție a Revolution Festival, care, în acest an, are loc în perioada 31 mai – 2 iunie. Biletele la preț Early Bird vor fi scoase la vânzare pe 7 februarie.

Top