Stirile din ziua: 1 februarie 2018

Călin Dobra intervine în scandalul dintre primărie și Direcția Agricolă

Călin Dobra intervine în scandalul dintre primărie și Direcția Agricolă

Președintele CJ Timiș, Călin Dobra, îi cere primarului Nicolae Robu să nu evacueze Direcția Agricolă din spațiul în care funcționează de peste cinci decenii. El se oferă să medieze acest conflict, afirmând că nu este normal ca o instituție publică să stea în chirie la privat, atâta timp cât există acest spațiu al unei alte instituții publice.

freddy simonis

Surprize, surprize! Alfred Simonis, numit vicepreședinte al Grupului PSD din Camera Deputaților

Joi, în prima zi a noii sesiuni parlamentare au fost alese atât noile conduceri ale celor două camere, dar s-au făcut schimbări semnificative și în înteriorul grupurilor parlamentare. Astfel, la Grupul PSD din Camera Deputaților, una din pozițiile de vicepreședinte i-a revenit deputatului de Timiș Freddy Simonis.

Spitalul Judetean Timisoara

Sinucidere la Spitalul Județean. A aflat că e suspect de cancer și s-a aruncat de la etaj

Un pacient de la Spitalul Județean și-a pus capăt zilelor, aruncându-se în gol de la etajul V. Bărbatul în vârstă de 77 de ani se afla de mai mulți ani și în evidența medicilor psihiatri. Sinuciderea s-a petrecut în timpul nopții, colegii de salon trezindu-se fiindcă era frig și astfel au văzut că geamul era deschis și un pat gol.

Gabi Stoicovici si Ioan Muresan

Se ascute lupta pentru sefia AJF Timis! Gabi Stoicovici si Ioan Muresan au intrat in cursa pentru scaunul de presedinte

Aşa cum era de aşteptat, lupta pentru scaunul de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş se va da în patru. Adrian Onica şi Romeo Malac au fost primii care şi-au anunţat oficial intenţia de a participa la alegerile din 26 februarie. Marţi şi miercuri şi-au depus dosarele de candidatură şi Gabi Stoicovici şi Ioan Mureşan.

Simona Neumann si Nicolae Robu

După ce l-a dat pe mâna Sandei Greblă, primarul Nicolae Robu deschide proiectul „Timișoara – Capitală Culturală” și pentru timișoreni

Primarul Nicolae Robu vrea să se implice mai mult în proiectul „Timișoara – Capitală Culturală Europeană” și vrea să-i implice mai mult și pe timișoreni. Sau cel puțin acvest lucru îl susține primarul într-o postarea de pe Facebook, unde promite „dezvăluirea” unor lucruri cunoscute deja.

prefectura timis

Conflictul de muncă de la STPT (exRATT) a ajuns la prefectură

Joi, la Instituția Prefetului, a a vut loc o ședință a Comisiei de Dialog Social a județului Timis, condusă de prefectul Eva Andreaș. Comisia s-a reunit în urma unei solicitări a Sindicatului Independent „Armonia” din cadrul Societății de Transport Public Timișoara (fosta RATT) care, într-o petiție adresată Prefecturii, a semnalat faptul că angajații nu și-au primit drepturile salariale pe luna decembrie, iar pentru luna noiembrie banii au fost acordați în tranșe de 200-300 de lei în decurs de șase săptămâni.

Povestea #rezist, spusa la Bruxelles: Esenta democratiei este ca fiecare individ conteaza / FOTO

Protestele #rezist au ajuns la Parlamentul European, la Bruxelles, chiar la doi pași de sala de plen. Fotografiile care au făcut înconjurul planetei au fost aduse în inima Europei, pentru că, spun organizatorii expoziției „România în stradă. Vrem justiție, nu corupție”, cei de aici trebuie să aibă imaginea completă a ceea ce s-a întâmplat acolo. E un semn că democrația în România este funcțională.

Prima mare aroganță a Guvernului Dragnea 3

Două evenimente au marcat prima zi de lucru a Guvernului condus pe hârtie de Vasilica Dăncilă, dintre care unul a fost umbrit mediatic de decizia prin care toți membri Cabinetului au renunțat la serviciile SPP. Decizia în cauză, pe cât de caraghioasă, pe atât de ilegală, confirmă slugărnicia acestui guvern de nevertebrate în fața lui Liviu Dragnea, un lucru nu chiar suprinzător. Și asta după ce Dragnea a depistat în șeful SPP un om de bază al „Statului paralel”.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 1 februarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. A. Demetriade (p), Alex. Golescu nr. 12, orele 9 – 17; Moșnița Nouă – Foraj 2, 4, 6, 7, 10, Remetea Mare nr. 224A, Făget – str. Calea Bichigiului, Dorobanți, Mihai Viteazu, Eftimie Murgu, Salcâmilor, Leucușești (p), orele 9 – 17.

Top