Stirile din ziua: 11 februarie 2018

Leii, in semifinalele Cupei Romaniei dupa un meci senzational cu Sibiul

Leii, in semifinalele Cupei Romaniei dupa un meci senzational cu Sibiul

Nu mai puțin de trei reprize de prelungiri au fost necesare pentru a se face diferența între BC SCM Timișoara și CSU Sibiu, meci disputat în sferturile de finală ale Final Eight-ului de la Sfântu Gheorghe. Timișorenii au reușit calificarea, impunându-se cu 103-101, terminând meciul fără patru jucători.

CJ Timis isi voteaza bugetul. Cum se impart banii

Consilierii județeni se întrunesc luni, 12 februarie, în ședință extraordinară, pentru a vota bugetul pe 2018. Și în acest an, cele mai importante, măcar la nivel declarativ, sunt investițiile. Anul trecut, CJ Timiș a avut un excedent bugetar de peste 40 de milioane de euro, așa că, în acest an, instituțiile din subordinea CJ nu-și vor mai putea gestiona singure lista de investiții.

Branzeturi si delicii cu lavanda din Timis, pe Harta Fermelor din Romania

Știai că în Timiș poți cumpăra brânzeturi italienești de cea mai bună calitate, făcute în mod tradițional, sau diverse produse din lavandă de pe o plantație eco? Două afaceri locale sunt incluse pe harta PlatFerma, care reunește deopotrivă fermieri și pofticioși, spre avantajul tuturor.

Foisoarele dintre blocuri, spaima pensionarilor. Va disparea si ultimul din zona Soarelui

Ar fi fost frumos să avem foișoare printre blocuri, unde să stăm la aer. Asta promitea în 2015 primarul Nicolae Robu, care spune acum că ideea n-a fost una de succes. Tinerii n-au reușit să se înțeleagă cu timișorenii mai copți, așa că s-a lăsat cu reclamații la poliție.

Robu intreaba timisorenii ce cred despre gratuitati la transport in comun. Pe Facebook

Cine vreți să beneficizeze în continuare de gratuitate pe transportul în comun? Primarul Nicolae Robu a dat drumul unui nou sondaj pe Facebook, în care își întreabă prietenii cum văd ei situațiile de acest gen. Asta, în condițiile în care, în ultimele luni, situația STPT/RATT n-a fost deloc una roză.

Muzeul Revoluției ar urma să funcționeze în interiorul Garnizoanei Timișoara

Daca Ministerul Apararii nu da garnizoana catre CJ Timis in 2018, n-are rost s-o dea mai tarziu

Promisiuni și atât. Momentan cu atât s-a ales CJ Timiș, care a cerut încă de anul trecut de la Ministerul Apărării vechea garnizoană din Piața Libertății. Aceasta ar urma să devină Muzeul Revoluției, însă nu peste multă vreme ar putea fi prea târziu.

CJ Timis afla in martie daca primeste bani de la UE pentru maternitatea de la Judetean

Maternitatea de lângă Spitalul Județean mai are de trecut un ultim hop înainte de a primi bani de la UE. E încă unul dintre proiectele anunțate de multă vreme de CJ Timiș și care ar trebui aprobat la finanțare în câteva săptămâni. Șantierul va începe, în cel mai fericit caz, în 2019.

Top