Stirile din ziua: 2 februarie 2018

S-au dus, au invins si s-au intors acasa cu toate punctele

S-au dus, au invins si s-au intors acasa cu toate punctele

UVT Agroland Timișoara se întoarce de la Iași cu încă trei puncte, după succesul obținut vineri seară în fața formației locale Penicilina. Trupa pregătită de Bogdan Paul s-a impus cu 3-1 (25-22, 20-25, 25-17, 25-15). Agro reușește astfel să lege o serie de cinci victorii în Divizia A1 de volei feminin.

„Leii din Banat” s-au distrat cu Targu Mures: toti jucatorii au marcat cel putin o data

BC SCM Timișoara a învins vineri seară pe BC Mureș Târgu Mureș cu scorul de 112-72 (35-9, 31-20, 27-18, 19-25), într-un joc fără istoric, contând pentru etapa a 17-a a sezonului regulat. Bănăţenii au făcut spectacol în faţa unei echipe palide, care se luptă să supravieţuiască.

Parfum de gunoi peste 4 sate si autostrada. Oamenii nu pot deschide nici geamurile

Sute de familii din Timiș respiră aer cu miros de gunoi, pentru simplul motiv că au ghinionul să locuiască în apropierea deponeului de la Ghizela. Se simte încă de pe autostradă, susține un consilier județean, care cere să fie luate măsuri imediate. Promisiuni există demult.

Blue Air anuleaza zborul Timisoara – Cluj – Iasi. Compania are datorii importante

Cursele „triangulare” Timișoara – Cluj-Napoca – Iași, care operează din toamna lui 2016, vor fi anulate din 17 februarie. Anunțul a fost făcut de Blue Air, pe pagina de Facebook. Compania invocă „fricțiuni” cauzate de aeroportul din Timișoara, însă realitatea e alta.

robu si popoviciu

Alin Nica si Danut Groza, convocati la sediul PNL Timis pentru a fi executati

Primarii „rebeli” din PNL Timiș Alin Nica (Dudeștii Noi) și Dănuț Groza (Sânnicolau Mare) sunt somați să se prezinte peste două săptămâni la ședința BPJ pentru a fi sancționați. Edilul din Deta, Petre Roman, a scăpat fiindcă n-a avut declarații publice. Groza și Nica sunt singurii din filială care au funcții la nivel național în Liga Aleșilor Locali liberali.

Evaziune fiscala de 850.000 de euro la Uniunea Bulgarilor. De vina ar fi deputatul Petronela Csokany

Scandal cât casa la Uniunea Bulgară din Banat România (UBB-R), „călcată” de inspectorii ANAF. UBB-R nu a plătit de 10 ani niciun fel de taxe și impozite pentru angajații pe care îi are. De vină este Petronela Csokany, fost consilier local și actual deputat. Datoriile sunt de aproape 852.000 de euro, s-a lăsat cu plângere penală și cu sechestru pe bunuri.

Taximetristii se pregatesc de protest: Primarul Robu confunda transportul cu taxiul cu pirateria

Taximetriștii își cer scuze, cu aproape o săptămână mai târziu, de la timișorenii pe care i-au deranjat claxonând pe sub geamurile primarului Nicolae Robu, dar susțin că acesta încurajează pirateria în domeniu. Șoferii pun la cale un miting de mari dimensiuni, pentru care așteaptă acum avizele.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat vineri, 2 februarie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Giroc – str.Crinului (p), Orțișoara – Unicarm, Cereal Doks, Calacea, Buziaș – str. A. Iancu (între str. Bisericii intersecția Griviței și Florilor, Spitalului, Casa Andreea, UPU-Spitalului, Câmpului, grădinița/jandarmerie, orele 9 – 17.

Top