Stirile din ziua: 28 februarie 2018

Suntem pe trend si facem si metrou! Robu: Costa intre 500 de milioane si 1 miliard de euro

Suntem pe trend si facem si metrou! Robu: Costa intre 500 de milioane si 1 miliard de euro

1 miliard de euro – atât ar putea costa realizarea unei linii de metrou la Timișoara. O fi mult, dar, spune primarul Nicolae Robu, la conferința de la Viena la care a participat, sumele aduse în discuție pentru proiecte similare în alte orașe erau de 5-6 miliarde. În plus, tot ce a făcut în Timișoara până acum „se înscrie în ceea ce se consideră în cercuri elevate pe plan internațional că trebuie făcut”.

Proiectul de metrou din Timișoara are bani alocați pentru studiu de fezabilitate

Robu cu metroul si Metallica, timisorenii cu strazile inzapezite

Hotărât lucru, timișorenii nu-l merită ca primar pe Nicolae Robu! Sunt prea blazați, prea încremeniți în proiecte minore, prea cu „mentalul pervertit”. Deloc vizionari, timișorenii se mulțumesc cu puțin, pe de o parte, iar pe de altă parte nu-i lasă nici pe alții să-și pună în practică mărețele viziuni.

laborator

Tupeu fara margini in cazul Baba: Corpul de control al presedintelui CJ Timis, trimis la plimbare de la Muzeul de Arta!

Cum e să ai în subordine o instituție cu probleme, să decizi un control, iar inspectorii să fie trimiși la plimbare? S-a întâmplat miercuri, 28 februarie, la Muzeul de Artă Timișoara, condus de Victor Neumann, unde Corpul de control al președintelui CJ Timiș nu a fost lăsat să intre în instituție!

Robu, pe Facebook, despre deszapezire: Peste tot in lume, cand ninge, traficul e ingreunat! /FOTO

Primarul Nicolae Robu are un mesaj pentru cei care au criticat modul în care s-a făcut deszăpezirea în Timișoara. Edilul susține că se circulă bine în oraș, pentru că s-a muncit non-stop, și oricum când ninge e greu peste tot. UPDATE: Confruntat cu un val de critici, edilul si-a sters postarea!

Demolam si apoi? Dobra: Mai mult ca sigur n-o sa primim finantare de la CNI pentru stadion!

E puțin probabil ca viitorul stadion al Timișoarei să primească finanțare de la Compania Națională de Investiții! Cu toate acestea, președintele CJ Timiș, Călin Dobra, nu vrea să renunțe la ideea închiderii vechii arene. Oricum, nici nu se pune problema ca aceasta să fie transferată la Primăria Timișoara.

GPS-ul e baza la deszapezire in Timis. Prefectul cere controale, presedintele CJ spune ca se fac

Prefectul Eva Andreaș a cerut verificări la firmele care se ocupă cu deszăpezirea în județ. CJ Timiș face deja acest lucru și, spune președintele Călin Dobra, în afară de problemele de pe zona II, unde contractul a fost deja reziliat, nu ar fi alte sincope.

Maria Grapini

Maria Grapini, „politicianul anului”. Pe cand Maria Grapini, „scriitorul anului”?

Titlu: „Românii au votat: Maria Grapini, politicianul anului”. Nu, nu e o știre de pe un site de pamflet, e chiar pe bune. Eurodeputata Maria Grapini a fost votată drept „Politicianul anului” într-un sondaj făcut pe Facebook de-a lungul mai multor săptămâni.

Se cauta… pionieri intr-ale mediului. CCIAT da din nou drumul programului Pioneers into Practice

CCIA Timiș face înscrieri pentru o nouă sesiune Pioneers into Practice. Cei selectați vor lucra timp de câteva săptămâni într-o firmă sau organizație din Germania, Italia, Ungaria, Portugalia, Malta, Cipru, Slovenia, Spania, Bulgaria, Serbia, UK&Irlanda, Polonia, Finlanda, Estonia sau Letonia.

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat miercuri, 28 februarie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Sînmihaiu Român (p), Cernăteaz nr. 30 A – str. Rozelor nr. 24), Giarmata – str. Bătrână nr. 20, Utvin (p), Dudeștii Vechi – montare SM la clienți individuali, consumatori OMV Petrom – Zona Pordeanu, Giulvăz (p), orele

Top