Stirile din ziua: 18 februarie 2018

poli

Nimic pentru Timisoara, totul pentru Iasi

Nimic pentru Timisoara, totul pentru Iasi

Iaşul s-a impus pe stadionul „Dan Păltinişanu” cu 2-1, Platini şi Cristea, în prima repriză, respectiv Vaşvari pe final, din 11 metri, marcând golurile partidei. Poli a jucat slab, plătind tribut unei evoluţii tremurânde în faţa unei echipe solide, dar nu de speriat.

Mama unui copil afectat de criza imunoglobulinelor: Autoritatile se joaca ping-pong cu viata pacientilor

Maia are 12 ani și de 209 zile nu și-a mai primit tratamentul pe care, teoretic, ar trebui să i-l asigure statul român. În România însă, imunoglobulinele au fost retrase de pe piață în iulie 2017 și, de atunci, a curs cu promisiuni neonorate. Mama Maiei are un nou mesaj dur pentru autorități.

Agroland tine stacheta sus. Victorie si cu Tg. Mures

UVT Agroland Timișoara a bifat al doilea succes în trei zile în Divizia A1 de volei feminin. „Cea mai frumoasă echipă” a câștigat partida cu Medicina Târgu Mureș cu 3-1 (25-18, 22-25, 25-11, 25-27), și a repetat astfel rezultatul de la mijlocul săptămânii, când a obținut toate punctele în meciul cu CSM Târgoviște.

Cum sa devii antreprenor de succes. Curs la CCIAT

În perioada 26 februarie – 9 martie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională (DFPP), organizează o nouă serie a cursului Competențe Antreprenoriale.A Acesta este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări și este armonizat cu cerințele programului Start-up Nation.

slujba catedrala

Postul Pastelui. Mitropolitul Banatului citeste in catedrala Canonul Sfantului Andrei Criteanul

Luni începe Postul Paștelui. Cel mai lung post din an va dura 40 de zile. Pe lângă restricțiile de la mâncare, mai-marii bisericii spun că un post adevărat înseamnă îndepăratarea de rău și de minciună. În lăcașurile de cult din Timiș, ca de altfel în toată țara, se va citi, în primele zile de post, Canonul cel Mare.

Top