Stirile din ziua: 22 februarie 2018

Victorie facila intr-o deplasare lunga pentru „Leii din Banat”

Victorie facila intr-o deplasare lunga pentru „Leii din Banat”

BC SCM Timișoara a învins pe CS Politehnica Iași cu scorul de 100-77 (27-18, 24-19, 33-13, 16-27), într-o restanţă din cadrul sezonului regulat de baschet masculin. Jocul disputat în capitala Moldovei a avut echilibru doar în debut, spre sfârşitul primului sfert, bănăţenii accelerând şi demonstrând că formează echipa mult mai bună.

comisia

Tudorel Toader cere revocarea din functie a Laurei Kovesi. Mingea ajunge la Iohannis

„Tudorele, fă ceva!”, a fost strigătul disperat al PSD-iștilor în ultima perioadă. Și ministrul Justiției, Tudorel Toader, a făcut: a cerut revocarea din funcția de șefă a DNA a Laurei Codruței Kovesi. Pentru ca revocarea să intre efectiv în practică trebuie semnată și de președintele Klaus Iohannis.

Adrian Onica: Ca presedinte AJF Timis, imi voi ghida activitatea dupa cele sase „porunci” ale Ripensiei Timisoara

Ultimii şase ani din activitatea fotbalistică a lui Adrian Onica, unul dintre cei patru candidaţi pentru ocuparea postului de preşedinte al AJF Timiş, sunt strâns legaţi de ascensiunea Ripensiei Timişoara, cea mai titrată echipă a fotbalului timişorean şi bănăţean.

idolu

PSD voteaza bugetul Timisoarei, dar nu vrea fantana si metrou

Bugetul Timișoarei pe anul 2018 va fi supus la vot vineri, 23 februarie, și va fi votat de consilierii PSD. Social-democrații vor face acest lucru chiar dacă amendamentele pe care le propun nu vor fi aprobate. Printre solicitările lor se numără renunțarea la fântâna cântătoare și la metrou.

Editorial de Ino Ardelean

Indrazneste sa crezi, votantule PSD, „mandru ca esti roman”! De Centenar, Dragnea inchina Romania Ungariei

În urmă cu două săptămâni, Senatul cu a sa majoritate PSD-ALDE-UDMR a votat o lege privind înființarea Liceului Teologic cu predare în limba maghiară în Târgu Mureș. Se înâmpla nu la mare distanță în timp de la o întâlnire dintre Liviu Dragnea și Viktor Orban.

Nicolae Robu

Robu explica de ce nu vrea referendumuri locale: In comunism a fost democratie participativa

Timișoara nu va avea niciodată, cât timp Nicolae Robu va fi primar, buget participativ. Edilul spune că democrația nu înseamnă ca oamenii să spună ce vor, pentru că așa se făcea în comunism. Robu susține că are o bună colaborare cu consiliile de cartier, deși acum jumătate de an le considera, pe cele mai multe dintre ele, aservite politic.

sala polivalentă

Stadionul Dan Paltinisanu ar putea deveni amintire. Din vara, CJ Timis vrea sa-l inchida definitiv

Câteva luni: atât ar mai putea juca ACS Poli pe Stadionul „Dan Păltinișanu”. CJ Timiș, proprietarul arenei, este foarte aproape s-o închidă definitiv. Călin Dobra spune că nimeni nu-și poate asuma responsabilitatea pentru producerea unor eventuale incidente cauzate de starea proastă a stadionului. Peluza Sud este deja interzisă publicului.

Top