Stirile din ziua: 23 februarie 2018

Pentru Craiova doua puncte pierdute, pentru Poli un nou punct de pornire

Pentru Craiova doua puncte pierdute, pentru Poli un nou punct de pornire

În sfârşit, un meci bun în care a fost protagonistă Poli. Pe un teren minat, în Bănie, violeţii au reuşit să obţină un punct, după o întâlnire cu de toate. CS U Craiova – Poli Timişoara 1-1 (0-0), după un meci cu o favorită certă şi un rezultat neaşteptat.

Ce-a rezolvat Tudorel cu propunerea de revocare? Un Revelion al borfasilor si-o radicalizare a electoratului

„Tudorele, fă ceva!”, i-a ordonat grotescul personaj Codrin Ștefănescu „fostului” ministru al Justiției, Tudorel Toader. (Spun fost, fiindcă de joi seara, Tudorel nu mai este un ministru al justiției, ci al borfașilor.)

Piata Libertatii

Timisoara are buget, cu metrou, fantana cantatoare, poduri si pasaje. A fost o singura abtinere

Nu s-a ținut cont de partide, vineri, la plenul CL Timișoara. Bugetul a fost votat aproape în unanimitate, notă discordantă făcând. Vor primi bani studiile de fezabilitate pentru metrou, sala polivalentă de 16.000 de locuri sau fântâna cântătoare, dar și o mulțime de lucrări de infrastructură, la școli sau spitale. Au trecut și mai multe amendamente susținute de PSD.

Constructorul lotului 3 de pe A1 Lugoj – Deva trebuie sa decida intr-o saptamana daca mai lucreaza sau pleaca

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a cerut constructorului lotului 3 al autostrăzii Lugoj-Deva să decidă, în cel mult o săptămână, dacă poate continua lucrările pe acest tronson, care include nodul de la Holdea. În prezent, șantierul este finalizat în proporție de 80%.

Primaria Timisoara ar putea deveni… careu! Robu propune construirea unui nou corp de cladire

Nu se mută, dar se… extinde! Aceasta este propunerea de rezolvare a problemei spațiului din PMT. Primarul Nicolae Robu propune construirea unui nou corp de clădire pe CD Loga 1. Consilierii PSD ceruseră studiu de fezabilitate pentru un centru administrativ modern.Nu se mută, dar se… extinde! Aceasta este propunerea de rezolvare a problemei spațiului din PMT. Primarul Nicolae Robu propune construirea unui nou corp de clădire pe CD Loga 1! Consilierii PSD ceruseră studiu de fezabilitate pentru un centru administrativ modern, in altă parte a orașului.

In sfarsit, Centura de Sud are castigator, dupa 4 amanari. Ar putea urma alte contestatii

A patra oară va fi cu noroc. CNAIR are, în sfârșit, câștigător pentru construcția Centurii de Sud a Timișoarei. Au fot 12 oferte și patru amânări ale termenului de anunțare a câștigătorului. Este vorba despre un constructor străin, care a lucrat la diverse segmente de autostrăzi în România.

turism

Administratia AIT, dupa retragerea Ryanair: Daca vrem mai multe zboruri, trebuie sa facem zona atractiva pentru turisti

Compania low cost Ryanair a anunțat că, din martie, renunță la 5 din cele 7 curse pe care le opera din orașul de pe Bega, invocând motive comerciale. Conducerea aeroportului din Timișoara susține însă că, dacă vrem să avem mai multe zboruri spre Europa, trebuie ca zona să devină cu adevărat atractivă pentru turiști!

PSD vrea sa mute primaria: Se scapa astfel de sute de masini din centrul Timisoarei

Consilierii PSD revin oficial, la aproape un an de când au propus prima dată așa ceva, cu un studiu de oportunitate pentru mutarea primăriei! Ei au identificat și terenul unde ar putea fi construit un centru administrativ modern. Social-democrații susțin că mutarea PMT ar rezolva și o parte din problema aglomerării din trafic.

Romeo Malac: Dupa ani buni de experienta, am decis ca e momentul sa ma implic si din punct de vedere administrativ si tehnic, ca presedinte AJF Timis

Mai e doar o zi până la alegerile pentru desemnarea viitorului preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş, iar cei patru candidaţi angrenaţi în această luptă îşi continuă campania de prezentare a obiectivelor. Cu susţinerea unor oameni de fotbal din judeţ, a lui Jackie Ionescu, a lui Cosmin Contra, actualul selecţioner al României, sau a lui Dan Alexa, fost internaţional şi antrenor la Dunărea Călăraşi, Romeo Malac este considerat favoritul acestei competiţii.

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 23 februarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Str. Divizia 9 Cavalerie (p), Constantin cel Mare (p), orele 9 – 17; Sânmihaiu Român (p), Ghiroda – str. Carpați nr. 4, Cimbrului nr. 53, Giroc (p), Utvin (p), Măguri, Cireșu, Criciova, Jdioara, Temerești, Dudestii Vechi – montare SM la clienți individuali,

Top