Stirile din ziua: 17 februarie 2018

Inca o viata salvata la Institutul de Cardiologie. Interventie de 7.000 de euro la Timisoara

Inca o viata salvata la Institutul de Cardiologie. Interventie de 7.000 de euro la Timisoara

Viața unui bărbat de 41 de ani a fost salvată sâmbătă, la Institutul de Boli Cardiovasculare, printr-o intervenție chirurgicală de finețe. Din păcate, astfel de intervenții se fac doar sporadic, pentru că nu există un program național care să le finanțeze, deși sunt vitale pentru pacienții cu rupturi sau anevrisme de aortă.

sensuri giratorii

Sase giratorii, sase arteziene, plus o fantana cantatoare! Asta propune in buget Primaria Timisoara

Vom avea nu doar o fântână muzicală, ci și fântâni ornamentale în mai multe sensuri giratorii din Timișoara! Toate sunt prevăzute în bugetul pe 2018, în faza de SF, iar primarul Nicolae Robu spune că sunt frumoase și fac aerul mai curat. Când vom putea admira din trafic artezienele nu se știe încă.

Romanii au umor. Cum s-a vazut in mediul virtual ultimul asalt asupra DNA / FOTO

Ultima săptămână din viața politică din România a fost ocupată de un nou și încrâncenat asalt asupra DNA, dus de „niște penali”, vorba președintelui Klaus Iohannis. Dincolo de nenumăratele comentarii care au apărut în spațiul public în ultimele zile, în spațiul virtual a fost o explozie de meme-uri.

Fetita din Iasi diagnosticata cu cancer a murit. Medicii din Timisoara au incercat in decembrie s-o salveze

Petronela a părăsit această lume, la doar 9 ani. Era bolnavă de cancer și a trebuit ca instanța să decidă în locul părinților că acest copil are nevoie de tratament. Micuța a fost adusă la Timișoara la finele anului trecut, însă medicii nu au putut decât să constate starea gravă în care se află.

Top