Stirile din ziua: 4 februarie 2018

Ionut Popa, pe faras! Tehnicianul lui Poli, aproape de plecare

Ionut Popa, pe faras! Tehnicianul lui Poli, aproape de plecare

Iarna grea pentru… Ionuț Popa și Poli Timișoara. Parcă nimic nu prevestea uraganul ce avea să se abată pe clubul violet. A venit în primul rând înfrângerea cu Sepsi, după un meci în care bănățenii nu au jucat nimic, apoi declarațiile lui Popa, cum că ar vrea să plece, mai ales că a pus și tunurile pe jucători.

Editorial de Eugen Sasu

Lacrimile „crocodilului” Dobra

Într-o superbă dimineață de ianuarie pe ce credeți că s-au aprins în discuții doi dintre aleșii timișenilor? Pe nimic, v-ați prins, doar că nimicul ăsta devine și caraghios când un președinte de consiliu județean, Călin Dobra, și un senator, Nicu Fălcoi (USR), se ceartă pe cum n-a avut loc întâlnirea dintre autoritățile județene și parlamentarii de Timiș.

Nici Sf. Sisoe nu mai salveaza Directia Agricola de mutarea din Piata Libertatii

Soarta Direcției Agricole a Județului Timiș este bătută în cuie: instituția trebuie să plece din Piața Libertății. Primarul Nicolae Robu nu mai vrea să audă de funcționari „care învârt niște hârtii” într-un spațiu care va fi exclusiv cultural.

Alin Nica

Viitorul UE, strans legat de era digitala. De ce sa nu ia Romania exemplul Estoniei si al Finlandei?

România poate fi lider european în domeniul pieței unice digitale, iar viitorul aparține celor care vor ști să facă afaceri din vârful muntelui, de pe un laptop. Asta crede Alin Nica, primarul din Dudeștii Noi, raportor al Comitetului European al Regiunilor (CoR), care și-a prezentat concluziile de la jumătatea perioadei de evaluare la cea de-a 127-a ședință plenară a CoR.

Ca-n lagar: cum arata unele saloane de la „Victor Babes”. Spitalul e in santier si n-a fost renovat de 40 de ani

Timișoara va fi, peste trei ani, Capitală Culturală Europeană, însă unele instituții arată ca acum două secole. Este și cazul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, unde unele saloane parcă fac parte dintr-un lagăr de exterminare. Autoritățile spun că spitalul este în șantier.

Robu se intalneste cu oamenii de cultura. Pentru emiterea de idei de mai bine

Mai din scurt decât întâlnirea cu tinerii, primarul Nicolae Robu anunță acum o acțiune similară cu „personalitățile culturale ale orașului”. Tema este titlul de Capitală Europeană a Culturii, pe care Timișoara îl va deține în anul 2021, iar evenimentul este programat chiar luni după-amiază.

Competitia barcilor trasnite se intoarce. Aduna peturi si cartoane si hai pe Bega!

Ce poți face cu pungi de plastic, peturi, doze de cola sau bere și niște carton? Le duci la reciclat, desigur, dar, înainte, poți face din ele o barcă și te poți distra alături de colegi la cea mai neobișnuită cursă care are loc pe Bega. Încep înscrierile la „Make it! Race it! Recycle it!”.

Top