Stirile din ziua: 20 februarie 2018

Salvamari pe Bega! Politistii locali fac cursuri ca sa poata patrula cu salupa

Salvamari pe Bega! Politistii locali fac cursuri ca sa poata patrula cu salupa

Pentru că șalupa e trasă pe dreapta până la primăvară, polițiștii locali de la Biroul de Patrulare Navală își ocupă timpul în mod constructiv. Fac cursuri de salvare de la înec, respectiv prim-ajutor, astfel încât, la vară, să știe ce să facă în situații extreme.

holender

Robu regreta decizia lui Holender si nu stie de ce Timisoara culturala l-a ignorat pana acum pe acesta

Timișoara culturală are datoria de a-l respecta și de a-l „folosi” pe Ioan Holender. Asta spune primarul Nicolae Robu, care regretă decizia fostului director al Operei de Stat din Viena de a renunța funcția de președinte onorific al Asociaţia Timişoara Capitală Europeană a Culturii. Edilul nu a putut spune însă de ce Holender n-a prea fost „folosit” până acum de instituțiile locale de cultură.

Ioan Muresan: AJF Timis trebuie sa faca parte din activul obstesc, presedintele sa nu fie remunerat

Cu doar câteva zile înainte de alegerile pentru stabilirea viitorului preşedinte alş Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş, Ioan Mureşan, unul dintre cei patru candidaţi, a făcut public programul prin care speră să-i convingă pe oamenii de fotbal din judeţ să-l aleagă. Fostul arbitru a candidat şi în urmă cu patru ani pentru funcţia supremă în fotbalul judeţean.

Sunteti pensionar? Sunt disponibile bilete de tratament. Puteti merge la Amara sau Buzias

Dacă ați ajuns la pensie și vreți să vă relaxați și să vă tratați, acum aveți ocazia să plecați în diferite stațiuni cu bilete compensate sau chiar gratuite. Treuie să mergeți la Casa Judeţeană de Pensii Timiş și să solicitați aceste bilete. Sunt sejururi în Moneasa, Buziaș, Amara și Geoagiu.

Containerele-sali de clasa au ajuns la Generala 30

Construcțiile modulare cumpărate de primărie pentru Școala Generală 30 din cartierul Soarelui au ajuns la Timișoara. Sunt primele „containere” în care vor fi amenajate săli de clasă, pentru a mai rezolva din problema lipsei de spațiu. În bugetul pe 2018 sunt prevăzuți bani pentru o achiziție similară și în acest an.

Ultimele intariri la Poli, echipa fara punct in 2018

„Atacantul argentinian Esteban Ciaccheri (născut pe 20 mai 1991, testat de echipa noastră) și fundașul Iulian Carabela (născut la 11 aprilie 1996, ultima dată la Juventus București) au semnat cu Poli Timișoara angajamente până-n vară, cu opțiune pentru încă un sezon”, este ultimul anunţ făcut de prim-divizionara de fotbal din capitala Banatului.

Alergare in echipa, pe acoperisul mallului. Sapte echipe de pompieri la start

La Timișoara se dă startul evenimentelor de alergare. Vremea devine din ce în ce mai prietenoasă, iar mișcarea în aer liber devine din ce în ce mai plăcută. Alergotura dă startul unei alergări în echipă. La competiție participă și 21 de pompieri, care vor alerga echipați de intervenție.

Robu ar lua primari chiar si de la PSD

Robu, spre al treilea mandat: Ar fi normal ca anul 2021 sa ma gaseasca primar

Cei care credeau că Nicolae Robu ar putea renunța să mai vrea un mandat la Primăria Timișoara primesc o veste foarte proastă. N-o spune cu subiect și predicat, dar liberalul spune că ar fi normal să continue ce a început, mai ales în contextul Capitalei Europene a Culturii

Gradina de Vara Capitol ar putea deveni istorie! Ce ar putea aparea in locul ei

Primăria Timișoara trebuie să decidă rapid anul acesta unde va fi construit și cum va arăta Multiplexity, Centrul de Artă, Tehnologie și Experiment asumat în proiectul Capitală Europeană a Culturii. Va fi lansat un concurs de soluții și vor fi luate în considerare două variante: clădire de la 0 sau refuncționalizare.

Fantana cantatoare cu… feeling si proiectii cu laser pe pelicula de apa. De vreo 2 milioane de euro

Nu se pune problema ca mult promisa fântână muzicală să nu se facă. A întărit ideea la dezbaterea publică pe buget primarul Nicolae Robu, care a explicat și de ce nu e gata încă proiectul, și de ce nu e cert că minunea va apărea în Parcul Botanic.

aquatim

Apa rece oprita la Dolat

Aquatim anunță că marți, 20 februarie, între orele 9 și 18, va întrerupe furnizarea apei în localitatea Dolaț, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție a apei. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să nu se folosească

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat marți, 20 februarie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Chevereș – partea spre Timișoara, orele 12 – 17; Ghiroda (p), Sânmihaiu Român (p), Parța nr. 208 și 220, Utvin (p), Săceni, Sudriaș, Dudeștii Vechi – montare SM la clienții individuali, orele 9 – 17.

Top