Stirile din ziua: 14 februarie 2018

primaria timișoara

Dezvoltare in forta, buget mai mic. Sub 300 de milioane de euro in 2018, la Primaria Timisoara

1,37 miliarde de lei – acesta este bugetul pe care îl va avea la dispoziție, în 2018, Executivul Primăriei Timișoara. Proiectul este pus în dezbatere publică. Sunt mai puțini bani ca anul trecut, deși calculele nu sunt gata. Primăria vrea să cumpere dronă și containere pentru elevi, face studiu pentru metrou și aquapark și începe lucrul la fântâna muzicală.

dj 691

Robu: Largirea drumului spre autostrada e un proiect mult prea lalait

Proiectul de lărgire la patru benzi a drumului care duce de la Timișoara la autostradă, prin Dumbrăvița și Giarmata, va fi semnat în scurt timp. Primăria Timișoara este partener, alături de CJ Timiș, dar Nicolae Robu este nemulțumit. El spune că va dura prea mult și spune că la Timișoara se modernizează 100 km de străzi pe an.

Se cauta 4 tablouri de patrimoniu, semnate Baba! Teoretic, sunt intr-un depozit al Muzeului de Arta Timisoara

Muzeul Național de Artă împrumută Muzeului de Artă Timișoara, pe baza unui contract, de vreo 12 ani, câteva zeci de lucrări semnate Corneliu Baba. Când MNAR a cerut un inventar de la Timișoara, acesta a ieșit pe minus cu 4 lucrări. Ele sunt „neidentificate” într-un depozit și nu se știe de ce n-au fost expuse. Situația este incredibilă, mai ales că vorbim de lucrări de patrimoniu!

40 de zile, in fata unei maternitati din Timisoara: Sarcina nu e niciodata o rusine / FOTO

În fața Maternității Odobescu din Timișoara a început manifestația de 40 de zile a reprezentanților diferitelor culte din fața Maternității Odobescu. De la prima oră a zilei de 14 februarie, voluntarii s-au postat în fața spitalului din urbea de pe Bega cu pancarte pro viață. Stau acolo 12 ore pe zi.

Constructorul de la Piata Badea Cartan: Am fost amenintati sa lucram cu un proiect prost facut!

În Piața Badea Cârțan ar fi putut izbucni oricând un incendiu de proporții, pentru că materialele prevăzute în contract nu respectau legea! Asta susțin reprezentanții firmei care a lucrat acolo și care reclamă rea-voință din partea celor de la Piețe SA, dar și incompetență din partea reprezentanților PMT. Șantierul a fost suspendat după ce, în toamna trecută, au căzut două grinzi, iar acum a fost oprit de tot.

Timisoara Capitala Culturala Europeana 2021: 200 de milioane de euro, Nobel, Grammy, cereri de demitere / FOTO

Artă în cartiere, instalații arhitecturale în Gara de Nord, ziduri care nu despart – cam așa arată programul pe 2018 al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană. Unii l-au apreciat, alții l-au contestat, primarul Nicolae Robu s-a declarat în mare mulțumit, dar a spus că vrea, până în 2021, trupe de Grammy și laureați de Nobel. Și a fost cerută, din nou, demiterea echipei executive.

Urgent! Este nevoie de sange AB negativ, pentru un copil de 8 ani si o tanara de 18 ani

Sunteți așteptați cât mai repede la Centrul de Tranfuzii din Timișoara, dacă aveți grupa de sânge AB negativ. Este nevoie urgentă de sânge pentru două cazuri grave, un copil de 8 ani și o tânără de 18 ani. Reprezentanții Centrului Regional de Transfuzii din Timișoara vă cheamă să donați.

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 14 februarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mareșal Alex. Averescu nr. 54, Calea Șagului nr. 41, orele 9 – 17, Bd. Gheorghe Lazăr (p), Calea Circumvalațiunii (p), orele 9 – 15; Becicherecu Mic (p), Utvin (p), Ictar Budinț (p), Jimbolia – str. George Enescu, Al. I. Cuza, Bela

Top