Stirile din ziua: 9 februarie 2018

Cand mai multi primari iti spun ca ar fi cazul sa dormi putin, macar du-te sa vezi daca ai pat

Știți bancul de la Radio Erevan, cu rusul căruia Partidul Comunist i-a dat o motocicletă, care nu era o motocicletă, ci o bicicletă, și nu i s-a dat, ci i s-a luat? Cam așa și la PNL Timiș, unde numai președintele filialei susține că supărații sunt ca apostolii: „cei patru erau trei, Luca și Matei”.

Prima parcare etajata de cartier se face in Girocului, pe stanga

Vom avea, în acest an, prima parcare pe mai multe niveluri într-un cartier. Va fi pe partea stângă a Căii Martirilor, cum mergi spre Giroc, pentru că acolo a fost identificat deja un teren potrivit. Construcția, spune primarul Nicolae Robu, va fi făcute de SDM și va fi ceva cum nu s-a mai văzut în România.

Dobra: Sala Polivalenta va fi construita in Giroc, dar nu va incepe mai devreme de 2019

Încă nu avem o hârtie oficială, dar sala polivalentă de 16.000 de locuri va fi construită la Giroc. Președintele CJ Timiș, Călin Dobra, spune că lucrările nu vor începe mai devreme de 2019, deși admite că proiectul este deja în întârziere.

La Timisoara se pot rezerva totusi locuri de parcare pe strazi. Dar numai pe alese/ FOTO

Orice șofer timișorean știe cât este de greu să găsești un loc de parcare când vine seara acasă. De rezervat, ca simplu contribuabil, nu se poate, dar ce faci când pe strada ta apar locuri… tabu? Nimic! Eventual, te uiți cum parchează, parcă să-ți facă în ciudă, cei pentru care rezervarea este posibilă. Se întâmplă la doi pași de centru.

25.000 de euro de la primarie, pentru inca o tura de garaje demolate in zona Soarelui – Girocului

Încă o serie de garaje vor fi dărâmate de primărie în perioada următoare. Proprietarii unora dintre ele vor primi bani, alții nu. Oricum, muncipalitatea achită toate costurile legate de demolare și va amenaja cândva în zona respectivă, tot în Soarelui-Martirilor, o parcare. Urmează și alte garaje care vor fi făcute una cu pământul.

Călin Dobra

PSD Timis se apuca de evaluari si analize. Alegerile de presedinte, stabilite de la Bucuresti

Recent numit președinte interimar al PSD Timiș, Călin Dobra anunță că începe să facă ordine în filială. Sunt vizate anumite organizații locale, dar și diverși lideri care se implică doar teoretic în viața de partid. Dobra nu a dat decât un singur exemplu, spunând că pentru restul urmează surprize.

Ce facem cu malurile Begai? Dar cu moara Prohaska? Cum vad studentii de la Arhitectura Timisoara anului 2021

Cum ar putea arăta Centrul Artă – Tehnologie – Experimentare, care trebuie construit până în 2021? Cum ar putea deveni atractive malurile Begăi, în zona Fabric? Au mai multe propuneri studenții de la Arhitectură și le veți putea admira și studia în Bastionul Theresia.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 9 februarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Torac, Țibleșului, Apateu (p), orele 9 – 17; Sânmihaiu Român (p), Utvin (p), Remetea Mare (p), Dudeștii Vechi – montare SM la clienții individuali, Denta (p), Breștea, orele 9 – 17.

Top