Stirile din ziua: 3 martie 2018

simonis si robu

Cu demnitarii la psihiatru. Simonis (PSD): Timisoara are drept primar un circar cu apucaturi de tata

Are apucături „naziste” – asta crede despre primarul Nicolae Robu deputatul Alfred Simonis. PSD-istul anunță că vrea o lege care să permită schimbarea din funcție a oricărui demnitar care se dovedește că nu are discernământ. Nu demult, un alt deputat, liberal de această dată, voia ca nimeni să nu poată ajunge într-o funcție publică dacă nu are aviz psihologic.

asistenți maternali

Aproximativ 1.500 de angajati ai unei institutii din Timis au ramas fara sporuri

Primăvara a venit, din păcate, fără sporuri pentru angajații unei instituții din Timiș. Reprezentanții instituției care aparține de Consiliul Județean Timiș au cerut banii pentru sporuri pe 2018. Liderul CJ Timiș Călin Dobra spune că le va acorda acești bani dacă vor și justifica solicitarea.

sala polivalentă

La Timisoara nu se poate, dar CNI face stadion la Slatina! Cand ai un Valcov, nu-ti trebuie nici echipa

În timp ce șefii administrației locale își aruncă vorbe grele pe tema vechiului stadion, iar președintele CJ e aproape sigur că nu vor veni bani de la București pentru construirea unei noi arene, Compania Națională de Investiții se apucă de făcut stadion la…Slatina! Orașul din Oltenia nu are echipă în primele trei ligi.

Apel de selectie

Măsura 1/6B – Dezvoltarea microregiunii prin realizarea de investitii in infrastructura, echipamente si dotare Data lansării apelului de selecţie: 05.03.2018, ora 9 Data limită de depunere a proiectelor: 31.05.2018, ora 16 Locul şi intervalul orar în care se pot depune proiectele: Sediul Administrativ al Asociaţiei Grupul de Acţiune Locală Colinele Recaș (GAL CR), Sat Cerneteaz,

Top