Stirile din ziua: 14 martie 2018

Cel mai slab joc din deplasare. Agroland pierde la Targoviste

Cel mai slab joc din deplasare. Agroland pierde la Targoviste

UVT Agroland Timișoara nu a reușit să repete prestația de la ultimul meci cu CSM Târgoviște și se întoarce fără punct din județul Dâmbovița. Trupa de pe Bega a fost învinsă cu 3-0 și a ratat șansa de a fi la egalitate cu formația de lângă Turnul Chindiei.

pnl

Primarii „rebeli” ii dau cu tifla presedintelui PNL Timis: nu vor sa fie „personalitati” de fatada

Primarii „rebeli” din PNL Timiș nu vor să audă de propunerea președintelui organizației județene de-a intra în BPJ în calitate de „personalități”. Ei consideră că demersul liderului PNL Timiș este fals și lipsit de seriozitate.

Zilele Porților Deschise la UVT. Hai sa vezi cum ar putea fi viata ta ca student

Acțiuni de prezentare a ofertei educaționale, vizitarea expozițiilor Facultății de Arte și Design, exerciții de modelaj, experimente de chimie și biologie, cartografiere digitală sau vizitarea planetariului. De toate acestea vor avea parte cei care vor veni în acest an la Ziua Porților Deschise de la UVT.

Editorial de Ino Ardelean

Gata, o sa avem si stadion! Mai trebuie doar sa ne pice bani din cer

Au „rezolvat” problema Sălii Polivalente – în sensul că NU – iar acum s-au apucat de stadion. E vorba de cei doi tartori ai administrației locale, primarul Timișoarei, respectiv președintele CJ Timiș. Unul liberal, pardon PNL-ist, altul PSD-ist, dar legați ombilical de nostalgia USL.

Directorul Rodica Cojan, de la Directia de Asistenta Sociala a PMT, are un nou subordonat: consilierul… Rodica Cojan

Să fii director de direcție, dar să dai concurs în aceeași instituție pentru… un post inferior! Sună ciudat, dar se poate. Se întâmplă tot în Primăria Timișoara, unde unul dintre mulții șefi interimari tocmai a promovat, din postura de unic candidat, un concurs pentru un post de simplu consilier.

Sa nu demolam stadionul: acolo a cantat Shakira! Infrastructura sportiva, intre doua ore de discutii si o strangere formala de mana

Peste două ore de discuții și nimic concret – așa a fost dezbaterea la care au participat zeci de oameni, care au cerut și sală polivalentă, și stadion. Vor asta și șefii administrației locale, dar de la vrut la putut e cale lungă și câteva „mici” obstacole.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni la rețeaua termică primară,va întrerupe miercuri, 14 martie, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde de consum și a încălzirii la PT 26, 49, 49A. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Calea Aradului, Calea Lipovei, Torontalului, Brândușei, Stelelor, Teiului, Timiș, Zborului, Libelulei, Zânelor.

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 14 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Samoil Șagovici (p), Ioan Plavoșin (p), Martir Cernăianu (p), Calea Șagului nr. 45-47, orele 9 – 17; Parța (p), Sânmihaiu Român (p), Utvin (p), Moșnița Veche – SP Aquatim Foraj 9, Bazoș 309A, Buziaș – str. Capat, A. Șaguna – la

Top