Stirile din ziua: 28 martie 2018

Meci strans, esec dureros! „Leii din Banat”, invinsi de cei din Bihor

Meci strans, esec dureros! „Leii din Banat”, invinsi de cei din Bihor

BC SCM Timişoara a început meciurile din grupa 1-6 cu un eşec dureros. Deşi în sezonul regulat, bănăţenii au învins tur-retur CSM Oradea, bihorenii s-au impus, miercuri seară, după un meci foarte echilibrat, la o diferenţă de un coş. A fost 88-86 pentru „Leii bihoreni”, deşi violeţii erau în avantaj la începutul ultimului sfert.

Scenele si garduletele din centrul istoric au nevoie de aviz de la Cultura. De ce nu s-a dat niciodata asa ceva

La Timișoara nu știe stânga ce face dreapta. Direcția de Cultură habar nu are ce evenimente au loc în centrul istoric, deși ar trebui, teoretic, să avizeze montarea de scene și gărdulețe. Incidentul din ziua Floriilor catolice, când nu s-a putut ține tradiționala procesiune, din cauza unui concurs sportiv, a tras doar un semnal de alarmă asupra unei situații care durează dintotdeauna.

Tot cu strazile ciur dupa fiecare iarna. Robu: Costurile ar creste urias, daca am folosi substante scumpe la asfaltare

E prea scump să ne permitem materiale de calitate ca-n Finlanda pentru șoselele din Timișoara. Așa că facem ce putem și reparăm, dar nu prin plombare, după fiecare iarnă. Oricum, orașul nu e atât de plin de gropi cum vor unii să pară.

rodica aurelian

Rodica Aurelian ia bani de la Primaria Timisoara si cand nu vine la serviciu! Sute de ore platite ilegal

Vă întrebați cum de un funcționar public ajunge să-și cumpere apartament în Tenerife și Lexus din leafa de la stat? Camera de Conturi Timiș a găsit o explicație: pui ban pe ban, mai ales dacă primești salariu când, de fapt, nu ești la serviciu! I s-a „întâmplat” șefei Serviciului Resurse Umane al PMT, Rodica Aurelian.

teatrul german

Primaria Timisoara nu poate face concurs de director la Teatrul German. Instanta a suspendat regulamentul votat in CL

Concursul pentru funcția de director al Teatrului German de Stat mai așteaptă. Tribunalul Timiș a suspendat hotărârea de consiliu local prin care fusese aprobat regulamentul concursului. TGST are director interimar din toamna trecută, după ce lui Lucian Vărșăndan nu i-a mai fost prelungit contractul, pentru că primăria a decis să nu-i evalueze proiectul de management prezentat conform legii.

stpt

Se scumpesc calatoriile cu autobuzul! De vina sunt utilitatile prea scumpe, flota prea uzata si inflatia

Notele acordate de timișoreni transportului în comun scad de la o lună la alta, iar primarul Nicolae Robu promite că 2018 va fi anul revirimentului pentru SPTP/RATT. Între timp, consilierii locali vor avea de votat, în viitorul plen, o majorare a prețului biletelor și abonamentelor. Creșterea este prima din 2010.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de Enel SA la rețeaua de medie tensiune, care vor genera opriri în alimentarea cu energie electrică, va întrerupe miercuri, 28 martie, între orele 9 și 14, furnizarea apei calde și a celei reci și a încălzirii la PT 71. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Dorobanților

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 28 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Lugojului (p), Renașterii (p), orele 9 – 15; Icloda – intrare spre centru, orele 8 – 16; Sâmihaiu Român – zona de lângă primărie, inclusiv primăria, Utvin (p) Recaș nr. 1243 și 812), Cladova, Bulza, Jimbolia – str. Moților, Petofi Sandor,

Top