Stirile din ziua: 10 martie 2018

Agroland trece din nou de Bacau, „acasa” la Lugoj

Agroland trece din nou de Bacau, „acasa” la Lugoj

Pentru că nu a avut sala acasă la Timişoara, Agroland a evoluat pe teren propriu la Lugoj şi a făcut-o bine, în faţa unei formaţii puternice. Bănăţencele s-au impus cu 3-1 (25-22, 26-24, 22-25, 25-20) şi arată că se poate bate la locul 4 şi, de ce nu, chiar la locul 3.

viorica dancila si liviu dragnea

PSD a devenit oficial afacere de Teleorman: Dancila, mana dreapta a lui Dragnea

PSD și-a ales sâmbătă, într-un congres extraordinar, președintele executiv, secretarul general și 16 vicepreședinți regionali. N-a fost nicio surpriză, iar Viorica Dăncilă a devenit mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea. Pe regiunea Vest sunt vicepreședinți Mihai Fifor, de la Arad, și Natalia Intotero, din Hunedoara.

Istoria la timpul prezent. Vrei sa devii mediator cultural? Poti face un curs gratuit

Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană, în parteneriat cu Asociaţia MetruCub – resurse pentru cultură și Muzeul Naţional al Banatului, continuă proiectul de dezvoltare și consolidare a comunităților de mediatori culturali locali. Cei care doresc să se înscrie o pot face gratuit până pe 18 martie.

Bienala de la Flavia, prima editie. Cand arta contemporana cucereste talciocul / FOTO

Faci o tocăniță? Pui tot într-o cratiță și aprinzi aragazul. Dar cum ar fi ca de pe cutia de chibrituri să-ți zâmbească Elena Udrea sau Călin Popescu-Tăriceanu? Dacă ai fi trecut sâmbătă prin Piața Flavia ai fi putut avea parte de o astfel de experiență… artistică. Dacă ai ratat acum Bienala lui Mihăiță și Hrin, nu-i nimic. Mai vine cel puțin una.

Arena Dan Paltinisanu, intre promisiuni si Facebook. Dobra: Promit ca vom face stadion nou

Demolăm, apoi, în același loc, facem un stadion nou – proiectul pe care îl susține CJ Timiș. Sună minunat, dar, în acest moment, nu există nicio sursă de finanțare pentru o investiție de zeci de milioane de euro. Între timp, primarul Timișoarei a făcut un sondaj pe Facebook și 78% dintre respondenții lui vor păstrarea vechii arene.

Aquapic: o saptamana de experimente pentru copii, in centrul de 75.000 de euro / FOTO

Trei hectare de zonă verde, un muzeu, un laborator pentru micii curioși – așa arată Aquapic, centrul educațional deschis în vechea uzină de apă industrială a Timișoarei. El se va deschide oficial după Paști, dar, înainte de asta, în martie, timp de o săptămână, copiii sunt așteptați să vadă ce se întâmplă aici.

Top