Stirile din ziua: 2 martie 2018

Vacante la preturi pentru toate buzunarele. Romanii descopera croazierele si… Romania

Vacante la preturi pentru toate buzunarele. Romanii descopera croazierele si… Romania

E momentul să vă alegeți destinația preferată pentru vacanța de vară. O puteți face, la prețuri speciale, la târgul de turism care se desfășoară la Timișoara. Destinatia anului pare să fie Turcia, insa romanii isi redescopera tara si incep sa caute tot mai multe oferte interne.

Alexandru Gaspar: Munca, ambitia si seriozitatea sunt principalele mele atuuri

Timişoara fotbalistică nu a dus niciodată lipsă de talente. Începând cu Cosmin Contra, fotbalist format la LPS Banatul şi promovat în fotbalul mare la Poli Timişoara, continuând cu Paul Codrea, jucător cu 10 ani petrecuţi în primele două ligi din Italia, cu Gabi Torje sau Steliano Filip, fabrica de talente a Timişoarei lucrează la turaţie maximă. Alexandru Ionuţ Gaşpar este numele care va atrage atenţia multă vreme de acum încolo.

Robu trece la un alt nivel al jignirilor: Exista mai multe variante de prostitutie. Sunt singurul din tara care-mi permit sa spun adevarul

Plecat la Viena în ultima saptamana, primarul Nicolae Robu a revenit vineri si a decis ca e momentul sa continua lupta cu jurnalistii. Asta, pentru că unii dintre ei au îndrăznit să scrie că orașul arată neîngrijit si au fost probleme cu termoficarea. Edilul sustine oricum ca el este cel mai “tare organism de presă” si chiar se mandreste cu faptul ca jigneste reprezentantii mass-media.

Editorial de Ino Ardelean

Robu și „dezastruoasa moștenire”

Hai să fim corecți și să recunoaștem că, spre cinstea lui, primarul Nicolae Robu nu prea s-a plâns la începutul primului mandat de „dezastruoasa moștenire” preluată de la administrația Ciuhandu. Se știe, e un sport național în România, ca de la premieri, primari, președinți de CJ-uri până la directori de instituții, șefi servcii sau portari să-și ascundă neputințele și incompetențele în spatele „grelelor moșteniri”.

Nicolae Robu si Gheorghe Ciuhandu

Gheorghe Ciuhandu, rechizitoriu extrem de dur și dureros la adresa „realizărilor” lui Robu

Zilele trecute, primarul Nicolae Robu afirma că realizările sale nu se compară cu ce s-a făcut în cele patru mandate ale fostului primar Gheorghe Ciuhandu, ci cu tot ce s-a produs în ultimii 50 de ani. Mai mult, Robu spunea că, dincolo de faptul că nu s-a făcut nimic în domenoul infrastructiurii în timpul administrației Ciuhandu, i s-a lăsat moștenire o populație cu „mentalitatea pervertită”, deoarece este sceptică în privința realizării metroului sau aducerii la Timișoara a trupelor Metallica, AC/DC etc.

deszăpezire

Robu, atac pe Facebook: Ciuhandu e de vina pentru proasta deszapezire! Si parazitii sociali din presa

Dacă acum 2 zile susținea, într-o postare pe care a șters-o ulterior, că la Timișoara se face deszăpezire așa cum trebuie, primarul Nicolae Robu revine acum cu o nouă postare. A găsit și vinovatul: administrația Ciuhandu, care a întocmit contractele de deszăpezire. Acum un an, contractele au expirat și au fost prelungite în forma în care erau.

apa calda

Fara apa calda si rece

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de Enel SA la rețeaua de medie tensiune, care vor genera opriri în alimentarea cu energie electrică, va întrerupe vineri, 2 martie, între orele 9 și 17, furnizarea apei calde și a celei reci încălzirii la PT 38. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Holdelor, Louis Pasteur,

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 2 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Șagului (p), Vulturilor (p), Rusu Șirianu (p), Ion Ionescu de la Brad Bl. B29, B30, B91, B23, B24, B25, B27, B28, B31, B34, B35, B36, orele 9 – 17; Giroc – str. Roiniței, Rapiței, Sânmihaiu Român (p), Parța (p), Diniaș (p),

Top