Stirile din ziua: 26 martie 2018

La 40 de minute de semifinale! SCM Timisoara, aproape de a intra in istorie

La primul sezon în Liga Națională și la al doilea de la înființare, echipa timişoreană de baschet feminin SCM e aproape de un rezultat remarcabil, calificarea în semifinalele campionatului. Ar fi o performanță ce completează calificarea în semifinalele Cupei României și care ar transforma sezonul 2017/2018 într-unul foarte reușit.

„Cadou” pentru catolicii din Timisoara: procesiunea de Florii nu s-a putut tine pentru prima data in 28 de ani

Muzică din boxe în timpul Liturghiei de Florii, plus toalete ecologice și tomberoane la intrările în Domul din Piața Unirii și o tradițională procesiune care nu s-a mai putut ține. Cu atât „respect” au fost tratați, la Timișoara, credincioșii catolici. UPDATE: Primarul Nicolae Robu regretă incidentul.

Peste 1.000 de participanti la a editia a doua SportGuru Timisoara 21k

Pe 25 martie, mii de copii și adulți, alergători amatori și atleți, români și internaționali, au luat startul la SportGuru Timisoara 21k 2018. Semimaratonul aflat la a doua ediție a fost organizat de SportGuru.ro, în parteneriat cu Primăria Timișoara și cu sprijinul Direcției Județene pentru Tineret și Sport, având implicarea mai multor companii din mediul privat.

Cinci cazuri de gripa si zeci de pacienti cu viroze, internati la Timisoara

Credeați că a trecut sezonul gripal și vine primăvara? Primăvara a venit, în calendar, dar gripa și virozele sunt la ordinea zilei în Timișoara. La Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” se prezintă zeci pacienți cu viroze, iar cei cu gripă sunt internați, trei pe secția de Terapie Intensivă.

Weekend cu roboti la Politehnica. Cine sunt castigatorii de la RoboTEC 2018 / FOTO

70 de echipe s-au luptat, în weekend, pentru câștigarea celei de-a patra ediții a concursului internațional RoboTEC, organizat de Liga AC, în colaborare cu Universitatea Politehnica, Facultatea de Automatică și Calculatoare și companii IT&C. Au fost șapte probe și multă distracție.

Nicolae Robu

Primarul Timisoarei cauta consilier personal. Intre timp, vrea sa reorganizeze Directia Cladiri, Terenuri si Dotari Diverse

Primarul Nicolae Robu are, de luni, 26 martie, un post liber de consilier personal și nu s-a hotărât pe cine ia în locul lui Florin Răvășilă. Edilul anunță însă că vrea să reorganizeze Direcția Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse, la care, la nivel de zvon, urma să fie instalat însuși Răvășilă.

rodica surducan

Directorul-jurist Rodica Cojan tine la secret comisia care a examinat-o pe consilierul Rodica Cojan

Când un director interimar dă concurs pe un post de consilier în propria subordine, componența comisiei de examinare nu e informație de interes public. Asta consideră juristul Rodica Cojan, în același timp directorul și consilierul respectiv. Se întâmplă într-o primărie care face publice chiar mai multe informații decât cere legea, dacă este să ne luăm după șeful instituției.

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat luni, 26 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mureș (p), I. Miloia (p), A. Demetriade (p), orele 9 – 17; Sânmihaiu Român – zona ieșire spre Dinias și PECO, Urseni, Moșnița Veche, Parța nr. 109, Măguri, Cireșu, Criciova, Jdioara, Făget – str. G. Garda, Cloșca, V. Alecsandri, Unirii, M.

Top