Stirile din ziua: 5 martie 2018

PSD Timis a decis: Suntem solidari fata de echipa de conducere a PSD

PSD Timis a decis: Suntem solidari fata de echipa de conducere a PSD

De la „Liviu Dragnea fuge de oameni și un astfel de om nu poate fi președinte”, la susținerea „echipei de conducere a PSD, care a câştigat alegerile şi a dus la crearea şi implementarea programului de guvernare”. Este drumul pe care l-a parcurs, în nouă luni, filiala Timiș a social-democraților.

Pana unde merge pupincurismul. Cand un portar cere iertare primarului, cu mana… directorului sau

Portarul care l-a îndrumat pe edilul șef al Timișoarei să parcheze pe un loc nepermis, în curtea Clinicilor Noi, cere… iertate, pentru că a îndrăznit să-l perturbe! N-a făcut el, ci directorul Spitalului Municipal, care a coborât nivelul slugărniciei spre un prag aproape imposibil de depășit.

Rugaciunea inimii, cu parintele Iustin si parintele Pantelimon de la Oasa

Liga Studenților din Timișoara organizează sâmbătă, 17 martie, la Schitul Sf. Ioan Evanghelistul din Găbud, întâlnirea cu tema „Rugăciunea inimii”. Cei care vor să facă o astfel de călătorie îi vor putea asculta pe părintele arhimandrit Iustin Miron și părintele Pantelimon Șușnea, viețuitori ai Mânăstirii Oașa din Munții Șureanu.

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat luni, 5 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Romulus (p), Bd. Constantin Brâncoveanu (p), Odobescu (p), N. Labiș, O. Goga, C. Nemeș (p), Grofșoreanu (p), Constantin Noica (p), orele 10 – 15, str. Steaua (p), Secerii, Maior T. Mureșan, E. Zola (p), Eternității (p), J. P. Marat, Calea Torontalului

Protest al presei timisorene fata de atitudinea primarului Nicolae Robu, presedintele PNL Timis

Demersul nostru, al presei timișorene, își propune să aducă în atenția autorităților, a organizațiilor media din țară și din străinătate, a ONG-urilor care susțin libertatea de exprimare, dar și a persoanelor publice preocupate de această temă, derapajele grave ale primarului Timișoarei, Nicolae Robu, președintele PNL Timiș.

Top