Stirile din ziua: 12 martie 2018

Soc la baschet! „Leii” pierd acasa cu Galatiul si rateaza sansa de a urca pe primul loc

Soc la baschet! „Leii” pierd acasa cu Galatiul si rateaza sansa de a urca pe primul loc

5 victorii consecutive obţinuseră cei de la BC SCM Timişoara înaintea partidei cu CS Phoenix Galaţi, iar încă o victorie ar fi însemnat, chiar şi pentru câteva zile, fotoliul de lider pentru bănăţeni.

Pompierii intervin la poarta de pe Calea Aradului. E din nou pericol sa cada ceva de pe ea

Sub un cod galben de vânt și informare meteo de ploaie – așa a fost luni după-amiază Timișoara. Pompierii au fost chemați să intervină la poarta de pe Calea Aradului, pentru a îndepărta anumite elemente care ar fi putut să cadă sub rafale. În noiembrie 2017, de pe poarta „estetizată” cu 50.000 de euro au fost date jos mai multe panouri.

Aproximativ 2.000 de angajați din spitalele din Timis vor salarii mai mari. Se poate ajunge la greva

Liderii Sanitas s-au întâlnit luni la București și au decis organizarea mai multor acțiuni de pichetare la sediile principalelor ministere. S-ar putea ajunge și la grevă. Motivul ține de salariile personalului din Sănătate, cel care nu este cuprins în creșterea salarială din luna martie. În Timiș este vorba despre aproximativ 2.000 de angajați.

Ediția a V-a a Festivalului Veverițelor, la Buziaș

E vremea sa ai grija de tine: pachete atractive in oaza de sanatate de la Buzias

Cunoscută de două secole, mai ales datorită aerului și apelor minerale cu rol curativ, Buziașul e o adevarată oază de sănătate. În această primăvară, singura stațiune de interes național din vestul țării, cu profil terapeutic cardiovascular, are oferte speciale pentru starea voastră de bine.

Timisoara scenariu rosu

O firma din Brasov va redesena Piata Victoriei din Timisoara

Puțin peste 88.000 de euro. Atât va plăti Primăria Timișoara către o firmă din Brașov care va face proiectul pentru refacerea pavajului din Piața Victoriei. Vom afla cât costă lucrarea și ce fel de materiale vor fi folosite abia în a doua jumătate a anului, astfel că e aproape imposibil ca șantierul să înceapă mai devreme de primăvara lui 2019.

Se astupa gropile pe DN 59 Timisoara – Moravita. Reparatii serioase, dupa 31 martie

Una dintre cele mai circulate șosele din vestul României, DN 59 Timișoara – Moravița, a ieșit tare prost din iarnă. Pe anumite segmente s-au format adevărate „șiraguri” de gropi și, dacă nu vor să facă un drum costisitor la service, șoferii trebuie să facă slalom. DRDP trece la reparații în această săptămână.

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat luni, 12 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. Gh. Lazăr (p), F. Liszt (p), Borsec (p), E. Zola (p), Eternității (p), J. P. Marat, orele 9 – 17; Dumbrăvița – str. Ghioceilor, Piersicului, Szentes, R. Wagner, Mozart, P. Sandor (p)), Sânmihaiu Român (p), Diniaș (p), Nădrag, Icloda (p), Dudeștii

Top