Stirile din ziua: 19 martie 2018

Leii din Banat, sefi in Oltenia

BC SCM Timișoara a obținut o victorie importantă în deplasare, într-o partidă contând pentru penultima etapă a sezonului regulat. Echipa antrenată de Tudor Costescu a reușit o repriză secundă excelentă și s-a impus pe terenul lui SCM U Craiova, scor 85-74, după ce a fost condusă la pauză, 41-37. Prima parte a fost echilibrată, cu

Vaporasele plutesc spre instanta. Primaria Timisoara a dat in judecata Guvernul Romaniei si doua ministere

Dacă nu vrea să piardă 6 milioane de euro, Primăria Timișoara trebuie, până la finele lunii iunie, să dea drumul transportului în comun cu vaporașele pe Bega. Nu e posibil încă, pentru că nu e rezolvată problema administrării canalului. Sătulă de promisiuni venite de la București, municipalitatea s-a adresat instanțelor de judecată.

Timisul, campion la deszapezire! Peste 18 milioane de euro, in perioada 2012-2015

Vă amintiți să fi fost vreo iarnă grea, care să dureze o veșnicie, în județul Timiș, în ultimii șase ani? Sigur trebuie să fi fost, pentru că, la cât a fost deszăpezirea, șoselele din Timiș n-ar fi fost cu nimic mai prejos decât cele din, să zicem, Norvegia. UPDATE: Președintele CJ dezminte informațiile din studiul InfoCons.

Slalom pe Bd. Mihai Viteazu. Groapa de pe Babes are noua… surata / FOTO

Ce poți să-ți dorești mai mult ca șofer, într-o zi de luni, pe lapoviță, decât să fii nevoit să-ți demonstrezi abilitățile de pilot de raliu? S-au gândit să le împlinească dorința conducătorilor auto muncitorii de la gaz, care au revenit și chiar s-au extins într-o zonă în care lucrează foarte des.

Platforma online de 300.000 de euro, ca sa te descurci in „jungla” imobiliarelor

Vrei să vinzi sau să cumperi o proprietate? De unde știi care e prețul corect și că n-o să fii păcălit? ImoExpert este noua platformă online unde vei găsi răspunsuri la toate întrebările. Vei putea comunica direct cu experți care să te ajute să te descurci fără prea mare stres în lumea tranzacțiilor imobiliare.

Primarul Robu, singurul cetatean din Timisoara amendat pe baza de autodenunt! Nici macar legea nu prevede asa ceva

Primarul Nicolae Robu este primul om din istoria recentă a Timișoarei amendat… la cerere! Edilul și-a parcat mașina în curtea Spitalului Municipal, pe un loc pentru persoane cu dizabilități, și a cerut apoi să fie sancționat. Amenda dată de Poliția Locală a fost aplicată într-o parcare care are regulament propriu și în care accesul se face doar controlat. În plus, legea nu prevede autodenunțul.

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție a progamat luni, 19 martie, înteruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Gh. Șincai (p), Crizantemelor (p), Vulturilor (p), Căpitan Damșescu (p), orele 9 – 17; Sânmihaiu Român – Zona ieșire spre Diniaș, Giroc (p), Moșnița Nouă nr. 151A, Făget – str. G. Gârda, Cloșca, V. Alecsandri, Unirii, M. Eminescu, Tudor Vladimirescu, str.

Top