Stirile din ziua: 4 martie 2018

jeremic

Lei adevarati! Baschetbalistii din Banat, revenire uluitoare pe terenul Stelei

Lei adevarati! Baschetbalistii din Banat, revenire uluitoare pe terenul Stelei

CSM Steaua Bucureşti vs. BC SCM Timişoara se anunţa unul din cele mai tari jocuri ale etapei a 18-a din sezonul regulat. Şi aşa a fost. Doar că marea favorită a partidei, echipa gazdă, a cedat în faţa Timişoarei după un final incredibil de joc. „Leii din Banat” s-au impus cu 94-89, după ce au recuperat o diferenţă de 25 de puncte!

Primarul Timisoarei, parcat pe loc pentru persoane cu dizabilitati. S-a scuzat ca e din cauza… zapezii

De câte ori n-ați bătut mărunt din buze când ați dat peste o mașină care ocupa, fără să aibă acest drept, un loc destinat persoanelor cu dizabilități? Dar dacă vehiculul cu pricina aparține primarului Timișoarei, care susține că n-a văzut marcajul din cauza… zăpezii, de altfel aproape inexistente?

Recunoasteti personajul? Corydon

Nu cred că există cineva care să nu fi citit sau măcar ascultat, în superba interpretare a regretatului Florian „Moțu’” Pittiș, splendida poezie „Corydon” a lui Radu Stanca. Vă propun o nouă lecturare a versurilor, de această dată însă încercând să descoperiți dacă există o asemănare între eroul lui Radu Stanca și cineva „din orașul acesta”, Timișoara.

100 de persoane, la handbal pentru Mariuca! Si tu o poti ajuta pe micuta bolnava de leucemie

Sala Banu Sport a fost gazda unui eveniment aparte. Este vorba despre un meci de handbal în scop nobil. Grupul Mămicile Mai Tari ca Google (MMTCG) a intrat în teren, pentru a fi alături de Măriuca, o fetiţă bolnavă de leucemie, care are nevoie de transplant.

Editorial de Eugen Sasu

Desi se trage din Bocsig, primul barbat al urbei n-are „oua”

Dacă aș vrea să-mi bat joc de edilul, profesorul, omul și polistul Nicolae Robu aș zice așa: „Primarii liberali din Timiș sunt niște hoți, incompetenți și maeștri ai abuzului în serviciu”. N-am să spun așa ceva, în primul rând pentru că s-ar supăra pe mine cei mai mulți dintre edilii liberali care nu au nimic de-a face cu enunțul de mai sus.

Top