Stirile din ziua: 24 martie 2018

Spectacol pe teren, dezamagire in tribune. Ripensia a pierdut un meci in care a condus de doua ori

În ultimul meci al zilei din campionatul Ligii 2, Ripensia Timişoara a primit vizita, pe stadionul din Ciarda Roşie, a echipei de pe locul 3, Chindia Târgovişte, formație ce are dreptul de a visa cu ochii deschiși la prima ligă, și asta pentru că rezultatele obținute în ultimul timp îi permit acest lucru.

mihaela mircea

8 posturi scoase la concurs la Primaria Timisoara. Se cauta medici si inspectori fara o specializare anume

Dacă vă intersează o carieră în administrația locală, Primăria Timișoara scoate la concurs încă opt posturi. Șase dintre acesta sunt destinate asistenților medicali și medicilor, iar două, unor absolvenți de facultate, fără o specializare anume.

Timisoara se vede pe Arte. 13 minute de poveste fara retusuri / VIDEO

13 minute de Timișoara, așa cum este ea: un amestec de nostalgie, ruină, speranță și multă creativitate. Canalul TV franco-german Arte a realizat un film despre Capitala Culturală Europeană a anului 2021, care spune, realist și curat, o poveste fără retușuri, dar plină de emoție.

Surpriza placuta! Fetele de la SCM s-au impus la Satu Mare

Prim-divizionara de baschet feminin SCM Timişoara a început faza eliminatorie a campionatului cu o deplasare foarte dificilă pe terenul celei de-a doua clasate, CSM Satu Mare. Echipa antrenată de Mihai Coldea si Silvia Prejban a confirmat forma bună în care se găsește și a dominat clar această partidă primă a sfertului de finală ce se joacă după sistemul „două din trei”.

„Leii din Banat”, invinsi la Cluj dupa un meci cu arbitraj dubios

Ultima etapă a sezonului regular a adus o deplasare pe terenul campioanei en titre, U BT Cluj. Echipa viola a controlat prima partea meciului, chiar dacă a înscris abia după 111 secunde: după 2-0 pentru clujeni, a urmat un run de 10-0 și Timișoara a păstrat un ecart considerabil. Diferența maximă a fost de 17

Top