Stirile din ziua: 27 martie 2018

Zilele Carierei la UPT: 60 de firme cu oferte de angajare si practica

Zilele Carierei la UPT: 60 de firme cu oferte de angajare si practica

Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, organizează, în 28 și 29 martie, a XII-a ediție a Zilelor Carierei. Cel mai mare târg universitar de oferte de carieră pentru studenți și absolvenți din România reunește circa 60 de companii.

Matei Suciu chiar ar putea ramane in parlament, desi are de un an o sentinta de la Inalta Curte

Ocupând ilegal un scaun de deputat, Matei Suciu (PSD) are toate șansele să rămână în parlament. Președintele Klaus Iohannis a cerut reexaminarea legii inițiate de Florin Iordache, care șterge deciziile judecătorești definitive privindu-i pe parlamentarii incompatibili, dar solicitarea a fost respinsă de Camera Deputaților.

Calea Sagului se pregateste din nou de santier. Soseaua a fost reparata integral in vara lui 2017

Timișorenii care locuiesc pe Calea Șagului trebuie să se pregătească, din nou, de șantier. Șoseaua reparată timp de 3 luni în vara trecută este plină de gropi, așa că va fi, din nou, decopertată. Noul tip de asfalt folosit e mult mai prost decât cel utilzat anterior.

Atat ii duce mintea! Cei care au pus toalete si pubele in poarta Domului din Piata Unirii sunt niste „tampiti”

Sunt „tâmpiți” – asta spune primarul Timișoarei despre cei care, în duminica Floriilor catolice, au pus lângă zidul Domului din Piața Unirii toalete ecologice destinate participanților la un concurs de alergare. Din cauza competiției, tradiționala procesiune de sărbătoare a catolicilor nu s-a mai putut ține.

Porti deschise la Universitatea de Vest: experimente, vizita la Planetariu si in studioul UVT TV

Se deschid porțile la Universitatea de Vest din Timișoara pentru elevi de toate vârstele, părinți și profesori. Toți aceștia sunt așteptați în aceste zile la acțiunile organizate cu ocazia Zilelor Porților Deschise. Veți putea vizita Planetariul UVT, veți avea acces în studioul UVT TV și veți putea participa la prelucrarea imaginilor satelitare ori experimente de chimie și biologie.

Prejudiciu de peste 18 milioane de lei la Politia Locala Timisoara, constatat de Camera de Conturi

Un audit al Camerei de Conturi Timiș efectuat la Primăria Timișoara și unități din subordine a descoperit un prejudiciu de 18,4 milioane de lei doar la Poliția Locală. Totalul prejudiciilor constatate a fost însă de 32,8 milioane de lei, împărțit între mai multe instituții din „curtea” PMT.

Fornetti Romania mareste salariile

(P) Începând cu luna aprilie a acestui an, compania Fornetti România anunță o creștere a salariilor tuturor angajaților cu 10%. Această mărire vine la doar 3 luni după ce, conform noilor reglementări fiscale privind trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat, Fornetti a încheiat acte adiționale cu cei peste 400 de angajați din România.

Procesiunea de Florii a catolicilor s-ar fi putut tine si la Timisoara. Daca primaria ar fi respectat legea

Procesiunea de Florii a catolicilor nu s-a putut ține, la Domul din Piața Unirii, pentru prima dată după 1989, din cauza unei competiții sportive. Lucrurile ar fi putut să nu intre în penibil dacă ar fi fost respectată legea, care interzice organizarea unor astfel de evenimente în zonele de protecție a monumentelor istorice în care sunt lăcașuri de cult.

Ghid pentru parinti speciali. Ce poti face cand cel mic nu se dezvolta in ritmul celorlalti copii

Părinții, psihologii, terapeuții, medicii pediatri și psihiatri, precum și specialiștii care lucrează cu copii sunt ivitați la un eveniment care va avea loc la Timișoara despre eficienţa terapiilor în abordarea copilului cu tulburări de dezvoltare și despre cum poate fi sprijinită familia.

aquatim

Apa rece oprita in Bodo si Sag

Aquatim anunță că marți, 27 martie, între orele 9 și 16, va întrerupe furnizarea apei reci în Bodo, iar miercuri, 28 martie, între orele 9 și 18, în Șag, pentru spălarea și igienizarea rețelelor de distribuție a apei. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 27 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Gh. Șincai (p), Crizantemelor (p), Vulturilor (p), C. Damșescu (p), Protopop George Dragomir nr. 9, orele 9 – 17, str. A. Demetriade, orele 10 – 14; Sânmihaiu Român – zona de lângă grădiniță, Dudeștii Noi – Solaris II, Solaris III, Real

Top