Stirile din ziua: 9 martie 2018

Muzeul National de Arta a somat Muzeul de Arta: isi vrea inapoi tablourile Baba. Dobra spune ca s-a rezolvat

Muzeul National de Arta a somat Muzeul de Arta: isi vrea inapoi tablourile Baba. Dobra spune ca s-a rezolvat

Muzeul Național de Artă își vrea înapoi cele 27 de tablouri împrumutate la Timișoara și a somat conducerea Muzeului de Artă din Palatul Baroc să le returneze. Pe de altă parte, președintele CJ Timiș, Călin Dobra, afirmă că situația s-ar fi rezolvat în favoarea instituției din Piața Unirii…

Timisoara s-a umplut de cratere. Primarul este intrigat: Am avut drumurile oglinda, in toamna erau impecabile

Aproape că a venit primăvara, iar șoferii din Timișoara încep să numere gropile. După trei zile de zăpadă, străzile arată aproape ca după bombardament. Primarul Timișoarei spune că nu înțelege cum de artere „oglindă” acum câteva luni s-au spart în așa hal, dar susține totuși că orașul nu este plin de gropi.

CSM Lugoj si Agroland joaca in cuplaj. Volei de elita (si) in scop caritabil

Reprezentantele Banatului în Divizia A1 de volei feminin, CSM Lugoj și UVT Agroland Timișoara, organizează un cuplaj inedit, sâmbătă, la sala „Ioan Kunst Ghermănescu” din Lugoj. Nu vor fi doar două meciuri de volei, ci și o acțiune caritabilă pentru o fetiță grav bolnavă, care are nevoie de 25.000 de euro, pentru a ajunge în Turcia.

La Timisoara, postul trafo e arta. 15.000 de euro pentru „totemul” ruginit de la Palatul Baroc

De la „metafora sacrificiului a generații de cetățeni pentru orașul lor”, la, poate, cel mai scump post trafo din lume! Este povestea hardughiei ruginite din fața Palatului Baroc, teoretic una din cele șapte lucrări de artă modernă amplasate în centrul istoric al Timișoarei. Ea va rămâne în aceeași stare încă vreo doi ani.

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 9 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. T. A. Edison, Brazilor, Cooperației, A. Volta, Constantin cel Mare (p), Piața Badea Cârțan nr. 13, orele 9 – 17; Sânmihaiu Român (p), Utvin (p), Parța nr. 590 și 526, Criciova, Silagiu (p), Icloda (p), Dudeștii Vechi – montare SM la

Top