Stirile din ziua: 18 martie 2018

Atat de aproape, si totusi departe. Poli pierde marea finala a Cupei Romaniei

Atat de aproape, si totusi departe. Poli pierde marea finala a Cupei Romaniei

Împotriva tuturor, a fost sloganul cu care HC SCM Poli Timişoara a jucat finala mare a Cupei României contra gazdei, Dobrogea Sud, în Sala Polivalentă din Constanţa. Din păcate, după finalul entuziasmant de ieri din semifinala Cu Baia Mare, bănăţenii nu au mai avut forţă.

Cinci curajosi care vor sa salveze Cioca. Aviatia Utilitara va avea consiliu de administratie nou

Doi piloți cu experiență, din care unul care a zburat și în SUA, vor face parte, alături de alți trei curajoși, din CA al SC Aviația Utilitară. CJ Timiș a finalizat procedura de selecție și a stabilit ce așteaptă de la noul consiliu de administrație. Profitul nu este, acum, una dintre priorități.

timișoara

Burse de 1,6 milioane de euro pentru elevi, de la Primaria Timisoara

Aproape 11.000 de elevi vor primi, în acest an, burse din partea Primăriei Timișoara. Fiecare elev pentru care școlile a solicitat bursă va primi, în fiecare lună, o sumă lunară cuprinsă între 70 și 100 de lei, în funcție de categorie. Sunt cu aproape 2.000 de tineri mai mulți față de anul precedent, iar proiectul va fi supus la vot în viitorul plen.

polivalentă

PNL nu voteaza Polivalenta la Giroc, chiar daca investitia va fi asumata oficial de la Bucuresti

PNL nu va susține, în plenul CJ Timiș, o sală polivalentă în Giroc, chiar și în eventualitatea în care Compania Națională de Investiții își va asuma cu documente o astfel de investiție. Șeful liberalilor timișeni spune că ar fi contra Timișoarei și nu poate gira o acțiune „politicianistă”.

Top