Stirile din ziua: 30 martie 2018

Coloana de masini pe drumul Timisoara – Deva, din cauza unei treceri la nivel cu calea ferata

Coloana de masini pe drumul Timisoara – Deva, din cauza unei treceri la nivel cu calea ferata

S-a format o adevărată coloană de mașini pe drumul care duce de la Timișoara la Deva. Cozile sunt mari și tot cresc și se merge în ritm de… melc. O trecere la nivel cu calea ferată este cea care stă în calea deplasării șoferilor pe acest drum circulat.

Universitatea de Vest Timișoara

Tariceanu, atac la Coldea, care preda la UVT, și la Pirtea: Ce sa-i invete pe studenti, cum functioneaza statul paralel?

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE și președintele Senatului, califică drept regretabilă invitația adresată fostului direct adjunct al SRI, Florian Coldea, de a preda la Universitatea de Vest. Coldea a ținut deja primul curs și, spune Marilen Pirtea, rectorul UVT, a fost foarte apreciat de studenți.

Atentie, se filmeaza! Strazi inchise in Iosefin si Balcescu, restrictii si linii deviate de transport in comun

HBO Europe filmează la Timișoara, astfel că, pentru ca totul să se desfășoare fără incidente, la acest sfârșit de săptămână, vor fi închise unele străzi, iar autobuzele și tramvaiele vor circula pe strasee modificate. Duminică va fi închisă circulația pe Podul Traian, astfel că niciun autobuz nu va ajunge la Catedrală.

Ilare Bordeasu (ALDE) renunta la mandatul din CL Timisoara: Mie nu-mi place sa fusaresc

ALDE va avea un consilier local nou la Timișoara. Asta, după ce profesorul universitar Ilare Bordeașu a decis să renunțe la mandat și să se concentreze asupra carierei didactice. Bordeașu spune că s-a săturat de modul haotic în care se desfășoară lucrurile la CL, dar și de lipsa de sprijin din partea partidului.

CJ Timis isi face din nou ziar. Alesii judeteni vor sa se vada in publicatia de 10.000 de exemplare

Dacă Primăria Timișoara are monitor lunar, CJ Timiș va avea, de acum încolo, agendă. Consilierii județeni au votat pentru (re)înființarea acestei publicații, care va apărea în 10.000 de exemplare. Nu se știe cât va costa și va fi scrisă de angajații CJ.

Robu explica de ce l-a numit pe Ciprian Trocan consilier personal: E serios, valoros si mi-a facut o impresie buna

Mezinul echipei primarului Nicolae Robu va urmări traseul dispozițiilor și notelor interne și va supraveghea anumite proiecte inițiate de edil. Ciprian Trocan i-a făcut impresie bună lui Robu, așa că acum lucrează pe CD Loga. El se va împărți între bunul mers al orașului și cele două masterate pe care le face în paralel.

Primavara asta fii frumoasa! Alege tratamentul cu plasma si spune adio ridurilor

Vreți să arătați bine? Începeți cu pielea dumneavoastră, care este prima „carte de vizită” cu care vă prezentați în lume. Puteți scăpa acum mai ușor de inesteticele pleoape căzute și de ridurile din jurul ochilor și al buzelor. Noile proceduri dermato-estetice sunt minim invazive și cu rezultate uimitoare.

Conferintele ministrilor la UVT. Mircea Geoana, despre mediocritate in anul Centenarului

Universitatea de Vest programează un nou eveniment din seria „Conferințele miniștrilor”, întâlniri ale mediului academic și ale publicului timișorean cu specialiști care au făcut sau fac parte din Guvernul României, căutați în mediile europene, pentru expertiza și bunele practici pe care le pot promova.

Top